Anonim

BORUTO NARUTO FILMEN ANIME-UNDERTITEL

Mens jeg så "sjove Boruto-øjeblikke" på YouTube, stødte jeg på en scene, hvor Naruto fortæller Iwabe og hans team, at han stadig er en genin, men at han er en Hokage. I begyndelsesepisoderne af Naruto vises det, at Hokage er en rang over Jonin, så jeg vil have en afklaring om, hvorfor han kunne springe over alle rækker og lande på Hokage.

3
  • Relateret: anime.stackexchange.com/questions/43854/…
  • @Turamarth I linket går svarene omkring fyldstoffer, OVA, personlig mening, men intet er Canon, og jeg så også episoderne, OVA nævnte, så jeg tror ikke, jeg fik mit svar der.
  • Det accepterede svar er baseret på et interview med Masashi Kishimoto. Det kan stort set ikke få mere canon end det.

Han er stadig en genin. Det blev udtalt af ham. (Afsnit 48)

Hvad folk for det meste overser, er, at scenen med Kakashi og Naruto ikke er en egentlig kanon, men det skal stadig bemærkes, at dette er kravene. Men vi taler om Naruto her, han gør ikke tingene på den normale måde, hvilket er vigtigt senere med Kishimoto-biten.

Hvis vi kigger på databogbogen specifikt til The Last: Naruto the Movie, der spiller 2 år efter den 4. krig, er Naruto stadig en genin. = Genin.

Sakura og Shikamaru er derimod allerede J nin. = J nin.

Og resten er Ch nin. = Ch nin.

Kishimoto lod Naruto specifikt forblive en genin. Og ja, TheLast er kanon. Han lavede karakterdesignene og var chefhistorieleder. Det var også første gang for ham, at han havde skrevet alt fra starten inklusive linjerne i en filmproduktion. Det kom op under det interview, der er knyttet.

Han bekræftede, at Naruto gik fra Genin til Hokage.

Q

A:

Oversat:

Spørgsmål: Når vi taler om Naruto, blev hans drøm om at være Hokage opfyldt, men hvornår tog han eksamen for at blive en jounin?

Kishimoto: Naruto blev ikke en jounin. Han blev Hokage som en genin. Sasuke er heller ikke en jounin eller chuunin, men snarere, da han forlod landsbyen, er han en nukenin. Det er nok for dem (griner). Men jeg troede, at det at have ham pludselig gå fra genin til Hokage ville være morsomt og Naruto-lignende.

-> Til det originale interview (japansk)

-> Til oversættelsen

Selv hvis han aldrig opnåede J nin-rang, skulle han være så smart og i stand til Ch nin og J nin. Folk kan ikke bare blive Hokage, ikke engang Naruto. Han må stadig have lært alt, hvad der skal læres for Hokage-stillingen, men fik bare ikke chancen for at fremvise dette i eksamenene. Men jeg tror ikke, han havde brug for det, jeg mener alle (i det mindste Shinobi-delen af ​​landsbyen) så ham under den 4. krig og hans dygtighed / evner. Det eneste der manglede var den uddannelsesmæssige del.

Nå, ifølge Kishimoto blev Naruto Hokage som et genin. Det skulle svare på det.

5
  • Betyder det, at Gaara også er genin hokage?
  • Nej, det blev anført i hans karakterprofil i den anden databog, at han blev Ch nin i en alder af 14. Han må have fået Kazekage-positionen mellem 14-15, da han var 15 i begyndelsen af ​​Shippuuden. Det er muligt, at han blev Kazekage som Ch nin, men der er ikke flere oplysninger om hans opnåede rækker. Men hvis du spørger mig, blev han sandsynligvis Kazekage som en Ch nin, jeg ved ikke, hvorfor Kishimoto ville have udeladt det i Gaaras profil, hvis han virkelig var en J nin, før han blev Kazekage.
  • Jeg skulle have undersøgt mere, lol. Fantastisk svar +1
  • @ tsutsuki så kishimoto dækkede enhver mulig tak. Jeg også +1
  • Er Hokage ikke sin egen særskilte rang dog? Kan man være en genin og Hokage på samme tid, eller er de gensidigt eksklusive?

Naruto havde en Jounin-titel, før han tog Hokage-titlen op.

Hvad mange mennesker tager fejl, er Hokage-titlen. Det er ikke kun en rang, men også titlen givet til lederen af ​​Konoha. Hver skjult landsby har en herskende Kage, men har også forgængeren Kage (pensioneret). En person kunne klassificeres som Kage-niveau, men det er ikke en rang. Det er omfanget af magt, som Shinobi har.

Hver Hokage, efter Tobirama, før kappen blev taget op, var en Jounin. Det er skik og tradition for Konoha at udpege en leder, der ikke kun er magtfuld, men klog og samlet. Han skulle have stor viden om de vigtigste styrende faktorer i landsbyen.

Dette var grunden til, at Kakashi efter den store krig tilbød Naruto Jounin-rang. Selvfølgelig med betingelser. Det ville omfatte mere at studere. Naruto afviser komisk, men Iruka sensei hjælper ham (Naruto: Shipp den episode 479).

0

Anh Pham:

Nej, Naruto var en genin i rangordning, men ikke ANSVAGT at være en. Styrkevis var han allerede Kage-niveau. Kakashi, der var stærk nok til at blive Kage, indrømmede selv, at Naruto nu var meget stærkere end ham.

Men at være en Chunin / Jonin handler ikke kun om magt. En skjult landsby er grundlæggende en nations hær, hvor chunin / jonin fungerer som militære kaptajner, så du er nødt til at vide, hvordan du leder en gruppe. Naruto var magtfuld, men han kæmpede altid alene. At lede et hold var aldrig hans stil.

Og en regel er en regel. Man kan ikke bare hoppe direkte til Jonin rang uden at tage eksamen. Og hvis du så på fyldstofferne, var der en episode om Chunin-eksamen, der skete kort efter smerteangreb. Naruto overtrådte reglerne ved utilsigtet at aktivere Sage-tilstand og blev erklæret tabt for Konohamaru (lol).

Desuden, hvorfor bekymre sig om rang? Så vidt jeg husker, blev Jiraiya heller ikke Jonin. Alligevel ville han være blevet den 4. eller 5. Hokage, hvis han accepterede denne stilling.

I den første Chunin-eksamen sagde han også Jeg har ikke noget imod det, hvis jeg holder fast ved at være en genin. Jeg bliver stadig Hokage og jeg tror, ​​at Kishimoto ville gøre denne erklæring til virkelighed. Naruto DID hoppede lige fra at være Genin til Hokage position. Serien handlede trods alt om forestillingen om, at der med beslutsomhed ikke er noget, du ikke kan gøre

Du skal være sjov med mig, ud af alle episoderne af naruto og naruto shippuden har ingen nogensinde set igennem dette bedrag?

Husk: En ninja skal altid se igennem bedrag. Derfor holdt han aldrig "genins" status klart. Du vil bemærke inden for de første par episoder under 2. bell-test, at den 5. hokage Gramma tsunade officielt havde gjort naruto og sakura begge til jounin efter afslutning af testen og efterfølgende. Naruto så idiotisk som nogensinde, sikker på, at han teknisk set ville være en genin, men siden narutos hjemkomst undersøgte hokagen både sakura og naruto og promoverede begge på stedet. Naruto var kun goofing, da han sagde, at han stadig er en genin. Derudover forstod Naruto aldrig det indre arbejde i hele den politiske side af tingene og er stadig lidt tyndt når det kommer til ikke at vide, hvor han står som en ninja, bortset fra at han følger sin passion for at blive hokage. Selv efter tsunade træder ned, og kakashi tager rollen som hokage, er han stadig sensei til naruto og sakura, da pervy-vismand tydeligt lader kakashi overtage som lærer. Kakashi er som sagt smartere end shikamru, dette er kun en rouse til at hjælpe med at udvikle naruto til en stærkere, skarp minded ninja. det er kun en undervisningsstrategi og ikke mere især da 5. udbrød, før de nu ikke er jævnaldrende og på lige grund. Kakashi narar bare naruto, der får ham til virkelig at tro, at han stadig er en genin.

1
  • 1 Officielle kilder har udtalt, at Naruto stadig er en genin. Medtag kilder / referencer for at understøtte dit krav.