Anonim

Beyoncé: Kimmie + Ashley | Mød danserne | American Express musik

Anden åbning af Min helteakademi S3 har tre hurtige skud af en rødhåret karakter iført beskyttelsesbriller og et meget selvtilfreds grin (YouTube-reference):

Disse skud placeres lige efter titelkortet, hvilket antyder, at han kommer til at være en væsentlig karakter i den midlertidige licenseksamen, men jeg kan ikke huske, at han faktisk dukkede op på noget tidspunkt. Jeg ventede, indtil den sidste episode kom ud for at spørge dette, bare hvis han dukkede op mod slutningen af ​​sæsonen, men så vidt jeg kan se, har han det stadig ikke.

Jeg gennemgår listerne over MHA tegn på både MyAnimeList og TV Tropes og kunne ikke finde ham på nogen af ​​dem.

Hvem er den fyr? Og hvis han ikke dukkede op eller dukkede op så kortvarigt, at jeg glemte ham, hvad er betydningen af ​​hans udseende i introen?

2
  • Ikke sikkert svar, men baseret på en hurtig søgning, japanske fans på Yahoo! Chiebukuro spekulerede i en anime-original karakter eller Power Loaders daglige kostume.
  • Power Loaders hår er orange, ikke rødbrunt, så jeg tror ikke det er ham. Hvis han er en anime-original karakter, men ikke har dukket op endnu, er der muligvis ikke et svar, før (og medmindre) han vises.

Denne karakter er en anime-kun karakter, der endnu ikke vises i mangaen eller en anime-episode.

Mest sandsynligt bare for at noget ser cool ud i OP.

1
  • Jeg tror ikke, jeg får et mere tilfredsstillende svar end dette.