Anonim

Sprinter - Kara no Kyōkai - Kalafina - Vocal Cover

Jeg har set den halvanden times film kaldet Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin, og historien syntes meget ufuldstændig. Senere opdagede jeg, at det var en samling af længere episoder af en serie. Jeg er ikke sikker på, hvordan jeg kan ordne min oplevelse, og i hvilken rækkefølge jeg kan se de andre anime med denne titel.

Da de andre svar ikke ser ud til at adressere Mirai Fukuin, vil jeg gøre det her.

Først dig skal se Kara no Kyoukai i frigivelsesrækkefølge. Det vil sige 1 til 7 i numerisk rækkefølge, derefter epilogen efterfulgt af Mirai Fukuin og til sidst Mirai Fukuin: Extra Chorus (en halv times bonusepisode inkluderet i BD / DVD-udgivelsen af ​​Mirai Fukuin). At gøre ellers er ligefrem latterligt - dette er ikke en af ​​de tilfælde som Haruhi, hvor både frigivelse og kronologisk rækkefølge har deres fortjeneste.

Da Mirai Fukuin antager kendskab til resten af ​​serien, giver det naturligvis ingen mening som en selvstændig anime. Heldigvis for dig er den slags usammenhængende, vinretterede karakter af Mirai Fukuin sådan, at du ikke rigtig har fået resten af ​​serien forkælet for dig. Hvis du måske vidste, hvad du ledte efter, men KnK-historien er tilstrækkelig indviklet til, at du sandsynligvis ikke var i stand til at hente nogle af de aspekter af Mirai Fukuin, der ødelægger de tidligere film. Gå videre og hent den første film (Fukan Fuukei / Overlooking View) og start derfra.

Senere opdagede jeg, at [Mirai Fukuin] var en samling af længere episoder af en serie.

Dette er faktisk ikke tilfældet. Mirai Fukuin er grundlæggende et ekstra, originalt par noveller, ikke en samling af de tidligere film eller noget lignende.

Bemærk, at der er en kompilationsfilm til KnK med titlen "Kara no Kyoukai Remix: Gate of Seventh Heaven", men det er hverken her eller der. Hvis du efter at have set film 1-6 bliver forvirret over, hvordan alt afspilles kronologisk, skal du se Remix, som indeholder korte recaps af hver episode, i kronologisk rækkefølge.

... historien virkede meget ufuldstændig.

Jeg skal påpege, at selv efter at have set alt i den rigtige rækkefølge, vil Mirai Fukuin sandsynligvis stadig virke ufuldstændig. Dette skyldes dels, at Mirai Fukuin kun tilpasser to ud af fem noveller i den originale Mirai Fukuin-roman, som den er baseret på. Jeg har ikke selv læst romanen, men jeg hører, at de resterende tre historier hjælper med at gøre alting mere komplet.

Der er 7 anime-film af Kara no Kyoukai, i rækkefølge af udgivelses dato (som er den samme som ordren eller Light Novels kapitel / bog):
1. Fukan Fuukei - udgivet 21. maj 2008
2. Satsujin Kousatsu - udgivet 25. juni 2008
3. Tsuukaku Zanryuu - udgivet 23. juli 2008
4. Garan no Dou - udgivet 17. december 2008
5. Mujun Rasen - udgivet 28. januar 2009
6. Boukyaku Rokuon - udgivet 29. juli 2009
7. Satsujin Kousatsu - udgivet 9. december 2009
Kilde: Wikipedia - Kara no Kyoukai

Men hvis vi skal bestille filmen baseret på faktiske tidslinje for begivenheder sker i Kara no Kyoukai vil det være:

1. Satsujin K satsu (Zen) - august 1995 - marts 1996
2. Garan no D - marts 1996 - juni 1998
3. Ts kaku Zanry - juli 1998
4. Fukan F kei - september 1998
5. Mujun Rasen - november 1998
6. B kyaku Rokuon - januar 1999
7. Satsujin K satsu (Go) - februar 1999

Kilde: Wikipedia - Liste over kara no Kyoukai-film

Jeg foreslår kraftigt, at du bare ser det i rækkefølge efter frigivelsen for at få den fulde oplevelse :)

Det ser ud til, at kun de første 4 film er ude af kronologisk rækkefølge.

For at se det i kronologisk rækkefølge skal du se det således:

  • Kara no Kyoukai 2: Satsujin Kousatsu (del 1) (1995-1996)
  • Kara no Kyoukai 4: Garan no Dou (juni 1998)
  • Kara no Kyoukai 3: Tsuukaku Zanryuu (juli 1998)
  • Kara no Kyoukai 1: Fukan Fuukei (september 1998)
  • Kara no Kyoukai 5: Mujun Rasen (november 1998)
  • Kara no Kyoukai 6: Boukyaku Rokuon (januar 1999)
  • Kara no Kyoukai 7: Satsujin Kousatsu (del 2)
  • Kara no Kyoukai - Epilog

Al hård personligt nød jeg historien mere at se den i frigivelsesrækkefølge i stedet. Jeg tror ikke at se det i kronologisk rækkefølge vil rette din oplevelse så meget som sagt på MaL

du får ingen bedre forståelse ved at se dem i kronologisk rækkefølge, fordi hver først og fremmest er en historie lukket i sig selv.

1
  • 1 Jeg fortsatte og så det kronologisk. Det gav mig stor mening. Det eneste, jeg virkelig kan sige er, at jeg tror, ​​at noget af spændingen sandsynligvis erstattes af mere af en detektivstemning et eller andet tidspunkt tidligt.