Anonim

Hvorfor fik Goku ikke sin potentiale ulåst af den ældste Kai? (Ingen Mystic / Ultimate Goku?)

I Dragon Ball Z, afsnit 54 (dette er under Namek Saga), frigør den ældste guru Krillins sovende potentiale, og så Krillin når sit fulde potentiale på et effektniveau på 14.000. På det tidspunkt, hvor Krillin kæmper med Goku, der blev besat af kaptajn Ginyu (ep. 71 tror jeg), har han et magtniveau på 22.000, og da Z-krigere kæmper med Android 18 (ep. 135 tror jeg), har Krillin en effektniveau på 450.000!

Hvis Krillins sande potentiale virkelig var ulåst langt tilbage i Namek Saga, hvordan kunne det så have steget, ville det ikke betyde, at hans sande potentiale ikke rigtig var låst op? Hans magt skulle enten have været så høj, som den blev i starten, eller den skulle ikke have været i stand til at rejse sig. Er der en in-universe forklaring på dette?

1
  • FWIW, jeg fortolkede "potentiale" som at fjerne en selvbegrænsning. Det vil sige, Krillin havde et effektniveau på 14k, men siger kun brugt et effektniveau på 10k på grund af ubevidste grænser. Hvis det var tilfældet, ville tilføjelse af ekstra kraft (dvs. træning eller andre boosts) stadig være i stand til at hæve loftet.

Det samme kunne siges om Ultimate Gohan. Ældste Kai bragte dybest set Gohans uudnyttede potentiale ud. Imidlertid er Ultimate Gohan i Universal Survival-buen meget stærkere sammenlignet med Ultimate Gohan i Buu Saga. Selv i løbet af træningen erklærede Picollo sig selv, at Gohan kunne blive meget stærkere.

Jeg tror, ​​at en god forklaring eller måde at se på det ville være på denne måde. Fighter A bruger kun 75% af sin magt X, når der er 25% af den uudnyttede magt. X kan dog ændres ved træning. En god analogi ville være at sammenligne det med Cell vs Gohan. Gohan brugte ikke al sin sande magt, mens han kæmpede mod Cell i starten, indtil han tappede ind på SSJ2. SSJ2 var dog naturligvis ikke det maksimale niveau for styrke, som Gohan kunne opnå, da han voksede meget stærkere.

Der er intet officielt magtniveau for Krilin, da z-krigerne kæmpede 18. Magtniveauet på 450.000 er fan-spekulation, det sidste magtniveau, som Krilin gav, var 75.000 i V-Jump-magasinet, som jeg tvivler på er et kanoneffektniveau, sidst bekræftede kanon er 13.000 i Daizenshuu 7, der har opført Toriyama som forfatter.

Vi kan dog antage, at Krilin hævede sit magtniveau, da z-krigere kæmpede 18. Krilin hævede sit magtniveau fra 206 til 1.770 ved at træne et år, så vi havde 3 års træning for Android-ankomster, vi kan med sikkerhed antage, at han steg flere gange hans magtniveau