Anonim

Større dødsfald i 4. store Ninja-krig - Naruto Shippuden (Hvem er den næste ???)

Hvis du har set den engelske subbed-version af Naruto Shippuden, så husker du sandsynligvis ordet "Flow !!!" sagde Might Guy lige før han brugte Night Guy på Madara. Mit spørgsmål er, hvad siger han egentlig på japansk? Ved hjælp af Google Translate får jeg "nagare" som den japanske oversættelse af ordet "flow". Men det lyder som et ord med en stavelse i showet.

Jeg tror, ​​dette skete i Naruto Shippuden episode 421.

Her er et klip fra YouTube.

3
  • Ja, jeg havde det også, måske henviste han til sin superkraft, han opnåede i det øjeblik
  • det ville være meget bedre, hvis du kunne tilføje videoklip, link eller afsnit nej med tiden, så det bliver lettere at se, hvad Guy faktisk sagde til Madara
  • @mirroroftruth: Jeg har tilføjet et klip fra youtube. Du kan springe til 4:14. Du kan finde mange flere klip af fyr vs madara på siden.

Omkring 1:24 af dit klip, siger Guy 「積」 seki. Dette er ikke rigtig et ord i sig selv, men du kan tage det til at "betyde" noget som "at akkumulere" - det er det samme tegn, der bruges i verbet 積 も る tsumoru, hvilket betyder netop det.

Så, 4:14, er det, han siger, 「流」 ryuu. Igen er dette heller ikke rigtig et ord, men det er det samme tegn, der bruges i 流 れ る nagareru, hvilket betyder "at flyde".

Ifølge en tilfældig blog, jeg fandt, siger Guy tilsyneladende den tidligere udtalelse om at opbygge chakra, og derefter den sidste udtalelse for at frigive det samme chakra. Du har sandsynligvis ikke bemærket det i betragtning af den langvarige flashback mellem de to udtalelser.

3
  • Jeg kan huske, at han sagde "lad". Og ordet "flow", når han siger, det lyder som "hyu", men jeg kunne ikke finde dette ord på internettet. Jeg troede, det kunne være "ryu", da jeg husker, at jeg så et sted, hvor ryu betyder drage. Og beklager, jeg forstår ikke japansk. Jeg kan ikke forstå den blog, du skrev i linket. Det er bare, at jeg kan lide at sige navnet på moves / jutsus på japansk ... det lyder køligere på den måde. Tak for forklaringen.
  • @ L16H7 FYI, "dragen" er også ryuu, men det er skrevet eller , snarere end .
  • Jeg brugte google translate på linket, men ikke en god oversættelse, men jeg tror, ​​det siger om alle navnene på Guy's jutsu, når han åbner portene.