Anonim

Bedste Gaara-kombination | Springkraft | Patch 1.15 |

Madara har vækket Rinnegan i begge øjne. Han har også Senjutsu-chakra og er i stand til at udføre mange teknikker på højt niveau. En af hans teknik er at være i stand til at absorbere alle ninjutsu / element. Men jeg spekulerer på, hvorfor han ikke kan absorbere Gais Evening Elelphant-teknik. Jeg vidste, at det står i narutowiki, at: `

Aftenelefanten er et højt niveau, forbudt taijutsu der kan udføres af de brugere, der har åbnet alle de otte porte.

Denne teknik er et kontinuerligt angreb på fem slag, hvor hver "fod", som de kaldes, udføres hurtigere end den før. Det skaber en kanon med tryk luft som ser ud som et elefants ben og forårsager ødelæggende skade på modstanderen.

Hvorfor absorberede Madara ikke bare luft / vind fra angrebet? Hvis det er et direkte hit fra næven, kan Madara muligvis ikke absorbere det.

Dette er blevet forklaret før under slaget ved Gai med Kisame.

Kisames teknik absorberer chakra fra Ninjutsu-teknikken og bliver stærkere, mens det modsatte angreb bliver svagere, men det kunne ikke gøre noget ved Sonic Punch, Hirodora (Afternoon Tiger). Dette skyldes, at i modsætning til naturmanipulationsteknikker anvender Gai's Gate-teknik ren Taijutsu.

Rinnegan kan absorbere enhver Ninjutsu-teknik, fordi Ninjutsu bruger Chakra til at opnå naturmanipulation, hvorimod Gais teknik udnytter den hastighed, som portene opnår for at skabe den ødelæggende kraft i hans angreb fra selve den atmosfæriske luft, og som ikke kan absorberes.

Det anføres også i mangaen, at Madara i Jinchuriki med ti haler kun udgør Senjutsu og Taijutsu, da han kan absorbere hele Ninjutsu.

2
  • Hvad med flammekasteren benzin? Kan madara absorbere ilden fra det?
  • @Vahn Da flammekastere, benzinbomber osv. Ikke er blevet brugt, ville det kun spekulere. Vi har dog ikke set nogen Rinnegane-bruger absorbere elementer direkte som floder, ild eller endda jorden direkte.

Rinnegan lader dig absorbere enhver ninjutsu-teknik.
For elementær ninjutsu kan du absorbere angrebets chakra og derfor ophæve det.
Men da en luftkanon ikke er ninjutsu, er der ikke noget, rinnegan kan gøre ved det.

3
  • Så Rinnegan absorberer ninjutsu. Ikke naturelement?
  • 1 Absorberer chakra. Set når smerte absorberer narutos chakra direkte fra ham.
  • Hvad med flammekasteren benzin? Kan madara absorbere ilden fra det?