Anonim

Lad os spille Pokemon Sacred Gold Extreme Wedlocke: Part 30 - Road-Brocked

Jeg ser mange fankunst som denne, en træner, der udfordrer rødt. Han har altid en typhlosion, men jeg har aldrig set den anden af ​​hans pokemon i nogen fan-kunst. Det ser ud til, at dette sted er Mt. Silver.

  • Hvem er denne træner?
  • Hvad er hans pokemon?
  • Hvor stammer han fra? Spil, anime, manga?

2
  • Han ligner hovedpersonen (mandlig) fra Pokemon Gold / Silver Crystal.
  • ja den del synes åbenlyst

Denne karakter hedder guld. Som Madara nævnte, er han hovedpersonen i guld / sølv / krystal. Han er højst sandsynligt fra Pokémon eventyr manga (som jeg læste).

Den, der står over for ham, er sandsynligvis også rød fra mangaen. Jeg kan bare ikke huske, at han havde en Lapras, men jeg ved, at ved Deoxys-buen af ​​mangaen brugte han alle 3 Kanto-startere på et eller andet tidspunkt.

I mangaen ville Golds hold være Sudowoodo, Ambipom, Sunflora, Politoad, Togetic og Typhlosion (fra bind 43). Han har en Pichu, der hedder Pibu, men den er mere eller mindre der for sød appel.

Denne scene er højst sandsynligt tegnet for at skildre deres træning ved Mt. Sølv eller i spillet, hvor rød er som "den sidste chef" for HG / SS.

2
  • @Esq hvis der er noget, du har brug for en afklaring, så lad mig det vide :)
  • Historisk set ser det ud til at matche, men Rød skulle faktisk ikke have disse pokemon på det tidspunkt, men det er vel det, der gør det til fanart?

Det ville være hovedpersonen i guld / sølv / krystal. I Generation II havde han intet officielt navn (og så blev det uofficielt kendt som Guld), men fik et navn i guldgenerationer af Generation IV til guld / sølv og fik navnet Ethan.

2
  • men linket nævner ikke typhlosion, men det ser ud til, at sølv har en
  • 2 @Esq: Det er en kunst fra en scene fra spillene, når karakteren kæmper rødt i slutningen af ​​spillet. Typhlosion er et almindeligt startvalg i GSC såvel som HGSS. Den kunst, du linkede ovenfor, er ikke kanon.

Han kunne også være Jimmy fra "Pokemon and The Legend of Thunder!" Det var en tredelt episode / film i Pokemon-kronikserien. Jimmy havde en typhlosion, det blev også vist, at han havde en ølbor. Han kom fra newbark by i Johto-regionen og valgte en Cyndaquil som sin partner.

2
  • 1 Velkommen til stack exchange! Når du sender et svar, hvis der er nogle, så prøv at sætte nogle kilder og links i svaret.
  • Du kan forbedre dette svar ved at tilføje et billede af karakteren, så vi selv kan se, hvor tæt ligheden er.

Han er hovedpersonen i Generation II Pokemon Gold / Silver og den mandlige karakter i Pokemon Crystal og deres genindspilninger i Generation IV HeartGold & SoulSilver, Ethan. Det er også kendt som guld i generation II.

Han er også hovedpersonen i The Legend of Thunder !, kendt som Jimmy. Både Jimmy og Ethan er fra New Bark Town i Johto.

Billedet ligner mere Ethan fra spillet, fordi han kæmper med rødt, hvor spilleren kan bekæmpe ham øverst på Mt. Sølv efter at have slået Elite Four og Champion og har også alle 16 Badges fra Johto og Kanto.