Anonim

Dragon Ball Super Ep. 65 REAKTION Forudsigelser !! | \ "最後 の 審判 か!? 絶 対 神 の 究 極 の 力! \"

I de tidlige episoder af Future Trunks Saga husker vi, at Trunk's Time Machine skabte en forvrængning i rum / tid, der gav Goku Black mulighed for at følge Trunks til fortiden ved hjælp af Ring of Time, men på en begrænset tid. Efter et par minutters kamp med Son Goku har vi set, at Goku Black blev trukket af forvrængningen, fordi den fikser sig selv. Jeg spekulerer på, om Son Goku dræber Goku Black, før forvrængningen løser sig, ville han blive bragt tilbage til livet?

1
  • Hvorfor ville han være?

Svaret på dette ville være ja og nej!

Hvis Goku ødelagde sort, da han fulgte Future Trunks, ville han ikke være bragt tilbage til livet. Da Future Zamasu i fremtidige trunks tidslinje har en tidsring, kunne han dog bruge den til at gå tilbage til Goku's tidslinje og muligvis replikere det, han gjorde før, så i teorien ville Goku sort stadig være i live, men det ville ikke være den samme Goku Sort.

  • Da goku og Vegeta ikke kom til Future trunks tidslinje og kæmpede sort, da Goku blev såret og kom tilbage til tidslinjen, var han ikke automatisk okay. Så med andre ord, hvis goku var bundet eller var blevet ødelagt af Black, ville han ikke være kommet tilbage til sin faktiske tidslinje.
  • Da fremtidige kufferter blev dræbt af super perfekt celle i hovedtidslinjen, havde de brug for dragekuglerne (af den tidslinje) for at bringe ham tilbage til livet. Også fremtidige kufferter bruger tidsmaskinen til at gå tilbage til sin tidslinje, og kun en af ​​ham eksisterer. Så med andre ord, en suppleant af ham blev ikke oprettet i den tidslinje.
  • Vi ved også, at alle Kaioshins har tidsringe, og det er noget, der kun ejes af dem. Fremtidig zamasu havde dræbt alle Kaioshins og havde adgang til disse tidsringe, så uanset om sort blev ødelagt sammen med sin tidsring, ville han stadig være i stand til at gå til en anden tidslinje.
  • Vi ved også, at når fremtidige kufferter ødelagde superdrakuglerne i kuffertens univers, påvirkede det ikke superdrakekuglerne i mian-tidslinjen, da prisen for den bedste kriger i magtturneringen er superdrakekuglerne