Anonim

Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Launch Trailer - The Breach [EUROPA]

Hvorfor sender Blackbeard Burgess for at myrde Luffy? Er han bange for ham? Jeg mener med hans 2 Devil Fruit-kræfter, at han er overvældet. Selv bare med sin Yami Yami no Mi vandt han ganske let mod Ace, og nu har han også Gura Gura no Mi og en stærk besætning.

Så er der en særlig grund til, at han dræber Luffy? Og hvorfor ikke gøre det selv? Frygter han D'et i Luffys navn?

Blackbeard sendte ikke Burgess for at dræbe Luffy, han vidste ikke engang, at Luffy var i Dressrosa til at begynde med. Blackbeard havde oprindeligt sendt Burgess ud til Dressrosa for at hente ildfrugten. Senere var det Sabo, der spiste ildfrugten, men det ser ud til, at ikke meget folk vidste om dette. Det eneste, de fleste virkelig vidste, var det Lucy havde spist ildfrugten.

Senere, da Sabo sprængte colosseum, forstod Burgess det Lucy var ikke mere Luffy, fordi Luffy allerede spiste en djævelfrugt før og ikke kunne spise et sekund. Han vidste bare ikke, hvem der faktisk spiste frugten og troede, at personen ville være for længst væk nu. Derfor gik han til det næstbedste, uden at skulle gå hjem med tomme hænder. Skønt da Sabo viste Burgess, at han havde spist ildfrugten, glemte Burgess helt Luffy og vendte sine angreb mod Sabo i stedet for stadig i håb om at få ildfrugten til sidst.

På en sidebemærkning: Blackbeard målrettede aldrig Luffy af personlige årsager. Han ønskede oprindeligt at dræbe Luffy for at skabe et navn for sig selv, men efter at han blev krigsherre, brydde han sig ikke meget om Luffy mere. Han kunne let have ødelagt Luffy ved Impel Down, men han havde andre ambitioner på det tidspunkt, bortset fra den han havde i Mocktown, Jaya.

5
  • åh, jeg kunne ikke genkende det. Burgess var også med i turneringen, ikke? Jeg er nødt til at læse det igen. Men så burde Burgess tage Doflas-frugt ... synes er mere magtfuld. Eller lov kunne ikke engang bevæge sig. mærkelig...
  • 1 @BBallBoy da luffy løsladede erobrere haki under hans kamp med Don chinjao Burgess blev nysgerrig og svarede "det bliver interessant", da han hørte det var Luffy. Han fortalte senere BB på snailphone. BB sagde, at han var glad for, at Ace ville slutte sig til sit besætning i form af frugten. Han havde ikke til hensigt at gå efter Luffy.
  • ja du havde ret, han var efter Ace djævelens frugt. Så han skal bære en frugt med sig, ellers kunne han ikke få luffys magt ... men jeg er stadig forvirret, han kunne let gå efter sabo og forsøge at dræbe ham, for dette var hans mission, at få essens magt.
  • @BBallBoy Jeg opdaterede svaret med afsløringerne fra dagens kapitel. Det ser ud til, at han faktisk kunne have gået til Sabo, han forstod bare ikke, at Sabo var Lucy. Nu hvor han gør det, går han faktisk efter Sabo.
  • 1 åh dejligt, det nye kapitel er ude! : D tak for din indsats :)

I øjeblikket regner jeg med, at dette kun er spekulation. Jeg tror, ​​han vil dræbe Luffy på grund af hans evne til at inspirere menneskerne omkring ham, som Kuzan ofte bemærker.

I slaget ved Marineford inspirerede Luffy løbende de andre pirater til at rejse sig og kæmpe bare ved at være sig selv. Dette alene er en styrke at regne med, som meget vel kan bruges mod Blackbeard.

Jeg synes personligt, at han ikke ser luffy værdig nok til at have sin personlige opmærksomhed, når det kommer til mordet. Det er næsten det samme som Luffy ikke gider med mange mindre håndlangere af de onde, han møder. Ofte tager besætningen sig af dem.

Hvad angår frygt for D i Luffys navn. Jeg tvivler meget på, at det er tilfældet, da (spoiler alarm)

Blackbeard er en D. også, Marshall D. Teach

Tiden vil vise, hvad Oda har i vente for os tho

1
  • ja jeg nu dette om Blackbeard, men hvis han kender til legenden om "D" og han kunne dræbe Luffy, er der en D færre i vejen for at få Piratking.