Anonim

Hammerin 'Hero Game Sample - PSP

I anime tilpasning af Monogatari serie, er det kommet til min opmærksomhed, at du ofte hører flash fra kameraet, når karakteren, der fortæller buen, blinker. Vi indstiller først et hurtigt overblik over et bestemt sted (sandsynligvis hvad karakteren er fokuseret på) og ser derefter karakterens øjne blinke med lyden af ​​et kamerablitz.

Den eneste teori, jeg har hidtil, er, at tingene går som de planlagde, eller de ser en mulighed, men det er også muligt, at det sker, fordi de assimilerer nogle oplysninger til senere.

Dette spørgsmål har virkelig aflyttet mig i et stykke tid, og jeg har ikke set nogen anden spørge, så jeg vil meget gerne høre fra folk.

Dette kan bare være en anden Shaft Signature som deres kunststil uden nogen grund, bare en baggrundseffekt, men alligevel taler vi om Monogatari, hvor alt kan have en mening, så min gætte, når "kamera flash" sker, tegnet betragtede den ting som vigtig nok til at huske, ved du, ligesom IRL, når du tager et billede til noget, gør du det, fordi du anser det for interessant, værd at udødeliggøre øjeblikket, det kan være tilfældet i Monogatari, men igen kan det også være bare en simpel lydeffekt for mere kvalitet.