Anonim

Revlon præsenterer: PhotoReady Candid ™ Natural Finish Anti-Pollution Foundation

I den originale tv-serie skulle Yawara konkurrere i Barcelonas olympiske lege. Den specielle "Zutto Kimi no Koto ga"fortsætter hvor tv-serien slutter. I den særlige ændring ændres placeringen til" Olympiske Lege i Atlanta "uden nogen forklaring.

Hvad er årsagen til denne uforklarlige pludselige ændring?

Det Yawara! manga blev skrevet startende i 1986 og varede indtil 1993. I mangaen er Yawara faktisk beregnet til at konkurrere i OL i Seoul 1988:

Men da den blev tilpasset til en anime, der blev sendt fra 1989 (efter OL i Seoul) indtil 1992, holdt de medierne moderne (i stedet for at datere det), justerede de dette til OL i Barcelona 1992. (Sidebemærkning: Dette fungerede godt for dem, da en konkurrent ligesom Yawara vandt i det virkelige liv i Barcelona det år og modtog kaldenavnet "Yawara-chan". Jo mere du ved!)

Zutto Kimi no Koto gablev imidlertid ikke frigivet før i 1996, to uger før OL i Atlanta 1996, og derfor blev det i stedet justeret til dette sæt olympiske lege.

Det ser ud til, at producenterne i hvert tilfælde ønskede at spille noget på reklame for de olympiske lege, og i 1996 var de gode nok til at udsende deres særlige kun uger før den virkelige ting. Der er ingen grund i universet til ændringen her, simpelthen at hun konkurrerede ved de "kommende OL" i to forskellige tidsperioder (før og efter 1992).

1
  • Den virkelige livs japanske judoatlet kaldet "Yawara-chan" alias Ryoko Tani vandt bestemt ikke OL hverken i Barcelona (1992) eller Atlanta (1996). Så den del er helt forkert i ovenstående svar. Hun fik sølv i begge disse OL og vandt kun guld på et meget senere tidspunkt i OL i Sydney (2000).