Anonim

** TOBIRAMA SUPERVIRKNING HAR 2 SUNDHEDSSTANGER NANI * | ** Naruto Ultimate Ninja Blazing *

Hvis edo tensei havde ubegrænset chakra, kunne de ikke bruge rungenfødslen på sig selv uden risici?

Kort sagt, Rinne Rebirth Jutsu bruger brugerens livskraft til at puste liv i en anden krop. Brugeren af ​​denne Jutsu dør uundgåeligt efter færdiggørelsen.

En Edo Tensei reinkarnation er bare sjæl og chakra bundet til en krop. Sjælen er bundet, indtil kontrakten slutter, og chakraet er ubegrænset.

(Tak til @Henjin for at påpege det): Da Edo Tensei-reinkarnationen ikke har livskraft i dem, ville de ikke være i stand til at udføre jutsu.

Meni betragtning af muligheden for, at de har ubegrænset chakra, og at livskraftkravet overses, ville denne situation blive et paradoks. Brugeren skal først nedbryde sin livskraft og dø for at bringe sig tilbage fra de døde, alt imens han er en reinkarnation. Dette ville betyde, at brugeren ikke ville være i stand til at færdiggøre Rinne Rebirth jutsu på grund af det ubegrænsede chakra og kontrakt.

(Bemærk: dette spørgsmål sidder på det "meningsbaserede" område. Men jeg har prøvet at svare med fakta fra serien)

4
  • 1 Fantastisk forklaring. Jeg undskylder for mine unøjagtigheder i mit slettede svar. Jeg læste ikke hele wiki'en, men min hukommelse om begivenhederne var tilsyneladende langt væk fra, hvad der faktisk skete
  • 1 Ok tak, det er virkelig et paradoks.
  • 1 Jeg tror, ​​at hvis Rinne Rebirth bruger livskraften, ville der ikke være nogen livskraft i en død fyr. de ville have sjælen, men ikke livskraften.
  • 1 @Henjin du har ret. Jeg fokuserede på at svare på muligheden for, hvis en Edo Tensei-reinkarnation, nogensinde, kunne udføre Rinne Rebirth jutsu. Tak, jeg redigerer mit svar