Anonim

LE FRÈRE DE VÉGÉTA DANS DRAGON BALL SUPER [CANON OU NON CANON]

Der er dette Dragon Ball-stamtræ blevet delt på Dragon Ball-relaterede websteder, der viser navnet "Tarble" ( - T buru)) på japansk. Er dette officielt? Er Tarble blevet kanoniseret? IIRC en bror til Vegita blev nævnt i Battle of Gods, men ingen sagde hans navn

Tarble er blevet bekræftet at være kanon på den kilde, du inkluderede i dit spørgsmål. Du kan se teksten / oversættelsen med hensyn til den samme her.

Tarble er nu kanon.

Han blev nævnt i Broly film, der lige er udgivet. Ikke ved navn, men Raditz Nappa og de resterende Saiyans spurgte Vegeta, om han havde en bror, og han sagde ja, hvilket antydede, at han ikke plejede for meget om ham eller kendte ham. Og spekulerede på, hvad der skete med ham. Lige efter Nappa spurgte om Raditz 'yngre bror (Kakkarot).

Så Akira havde allerede fået dem til at nævne Tarble i originalen Battle of Gods skåret til ritualet, men han vidste ikke, hvor han var. Angiver at Special for Tarble var kanon og antydede, at de måske har lært ham, hvordan man går Super Saiyan (du behøver ikke Super Saiyan til ritualet, Pan var ikke en) Men Tarble er og vil altid være kanon. Dragon Ball Z forsøger ikke at følge historien om drage kugle (Japan) for meget. Specialen kaldes Dragon Ball: Yo! Son Goku og hans venner vender tilbage !!. Kom ud i 2008. Så officielt er det ikke engang dubbet.

For så vidt angår den officielle Dragon Ball-kontinuitet, er Tarble det ikke-kanon.

Tarble er nævnt i filmatiseringen af ​​Dragon Ball Z: Battle of Gods, men blev slet ikke nævnt i episoderne af Dragon Ball Super, der dækkede begivenhederne i filmen.

Om han vil blive nævnt i den nye film, Dragon Ball Super: Broly, skal stadig ses. Filmen udgives officielt i Japan den 14. december.

1
  • 1 Bemærk: Tegnet er for nylig blevet bekræftet at være kanon.