Anonim

Hoshigami: Ruining Blue Earth-spileksempel - Playstation

I Kapitel 197 af mangaen bruger Hitoshi Shinso det samme fanget våben af ​​kludtype, som Shota Aizawa bruger. Er der nogen grund til, at Aizawa og Shinso bruger den samme type fangevåben? Blev disse givet til Shinso af Aizawa?

Er der nogen grund til, at Shota Aizawa og Hitoshi Shinso bruger det samme tøj? Helte har mulighed for at bruge supportelementer. Da han blev uddannet af Aizawa, blev han undervist i de samme teknikker, som Aizawa anvendte til bindende klud. Husk, at Shinsos quirk let modvirkes af, at hans modstander ikke svarer ham, så brug af en bindende klud ville supplere for hans mangel på et kontraangreb, hvis det sker. Det er den eneste evne, han har, der er tæt på en offensiv type, og som direkte kan skade hans modstandere.

Det samme gælder for Aizawa. Uden kluden er han sikker på, at han kan annullere udslæt, men modstanderen kan stadig bevæge sig. Derfor bruger begge den samme klud til at hjælpe dem i situationer, hvor deres særheder (hjernevask og sletning) ville være ubrugelige.

Blev dette tøj givet til Hitoshi Shinso af Shota Aizawa? Jeg er ikke sikker på, om det nogensinde blev nævnt direkte, at det blev givet til ham, men Shinso blev trænet af Aizawa, som kort set fra et flashback i Kapitel 214. Det er muligt, det var og også, at han blev undervist af Aizawa, hvordan siden han var i stand til at bruge det, som det ses i Kapitel 197.

2
  • Trænede Aizawa personligt eller hvad og hvorfor? Ser man det i mangaen?
  • @Pablo Ja, han uddannede ham personligt. En kort flashback vises i kapitel 214.