Anonim

Bruno Mars - Grenade [Officiel video]

Vi ved, at Garou blev trænet af Bang, og at han kan bruge Water Stream Rock Smashing Fist af denne sidste, og vi ser ham også kopiere Tank Top Master og Watch Dog Man teknikker og stil. Men hvad med hans egne teknikker? Har Garou nogle vigtige egne teknikker?

Han adopterer for det meste andres stilarter, men han tager det til visse ekstremer. For eksempel er Bang og Bomb i stand til at kombinere deres stilarter i en speciel angrebstilstand for kombination. I kapitel 69 på webkomikeren lærer Garou til sidst, hvordan man gør dette af sig selv, hvilket siges at være en unik og "umulig" præstation. Så i den forstand er denne kombination-men-solo stil hans egen teknik.

(Jeg har lyst til, at de to felter i det første panel skal udskiftes)

Navnet på kombinationen ser ud til at være anderledes i webcomic versus manga, men det kan bare være et oversættelsesproblem eller muligvis en (mindre) ændring i kanonen. Det er værd at bemærke, at nøjagtigt hvordan og hvornår han opfanger denne kombinationstil er forskellig mellem manga og webcomic.

Senere går han et skridt videre og erklærer, at han har skabt sin helt egen teknik / stil. Dette var hans egen erklæring, mens han var tæt på toppen af ​​hans egoisme, så det skal betragtes som diskutabelt om han virkelig opnåede en unik teknik / stil eller ej.

Imidlertid har den umiddelbart foregående side en fortællerlinje, der antyder, at hans påstand om en "ny teknik" er legitim. Dette er i den forstand, at det giver en liste over tolv kampsportstile, han har absorberet gennem kamp, ​​som alle denne påståede nye teknik bestemt er ikke del af.

Så ud fra dette vil jeg konkludere, at han til sidst udvikler en unik teknik.