Anonim

DBZ Dokkan Battle: Gohan og Piccolo [Transformation]

I afsnit 54 af Dragon Ball Super (original luftdato, 7. august):

Kufferter bruger en form for transformation. Efter transformeret SSJ2 vokser hans hår, el-gnister forsvinder, og hans muskler vokser. Det ligner USSJ (Super Saiyan 1 tredje klasse), men nu har han kort hår, så kunne hans hår vokse, som hvis han blev omdannet til en SSJ3? Er dette en slags ny transformation eller hvad?

2
  • Du har lige sendt et spørgsmål til en episode, der kom ud for et par timer siden. Brug spoiler-markeringen: meta.stackexchange.com/questions/72877/…
  • @solalito tak, jeg vidste ikke om det

Mest sandsynligt var det den kærligt kaldte Super (eller ultra) transformation. Wiki kalder det anden klasse og tredje klasse. Det drejer simpelthen om magt til muskelmasse, hvilket i høj grad forbedrer styrken, men hovedparten sænker hastigheden.Vegeta, Trunks og Goku lærte og brugte denne transformation i Cell Saga. Vegeta og Trunks brugte specifikt dette til at slå Cell ned i sin anden form, før Vegeta hjalp ham med at få 18 og få sin perfekte form.

3
  • ja, jeg så på nogle youtubere, og de ser ud til at være enige i det. Dog er det underligt, at hans hår vokser
  • @Pablo Faktisk, det ser ud til at være et generelt træk ved de fleste Sayian power ups, håret bliver spikier.
  • Bemærk dog, at kun Trunks brugte denne formular fuldt ud. Vegeta vidste fra begyndelsen, at det var ubrugeligt at sætte al din Ki i styrke, mens man forsømte hastighed.