Anonim

Jojo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders Episode 44 Review - Iggy's Sacrifice & DIO !!!

I Golden Wind er der flere episoder, hvor Polnareffs stand Silver Chariot er adskilt fra ham, hvilket får alle sjæle i en radius til at bytte kroppe.

Polnareff ender i kroppen af ​​en skildpadde, og selvom han ikke længere har et stativ (det fungerer alene) kan han stadig se stativer.

Hans mangel på at have en stand er også grunden til, at han var i stand til at gribe pilen i slutningen af ​​afsnit 35 af Golden Wind.

Hvorfor kan han stadig se stande, hvis han ikke længere har en?

1
  • Jeg er ikke kommet til den del endnu, så en eller anden spekulation: 1) Er de andre berørte tegn også i stand til at se stativer? Dette kan påvirke svaret. 2) Fra det, jeg læste i Wiki, overføres Polnareff til skildpaddestandbrugeren (der ifølge Wiki tilsyneladende hedder Coco Jumbo). Dette er sandsynligvis relevant.

Jeg har to forklaringer på, hvorfor dette er tilfældet:

Selvom Silver Chariot er gået Berserk, er det stadig hans Stand

Først og fremmest, selvom han ikke længere kan kontrollere Silver Chariot Requiem, betyder det ikke, at det ikke er hans Stand længere. I tilbagebliket, hvor Polnareff først fandt ud af, hvad der sker, når Silver Chariot har Stand-Arrow, kan vi se, at efter at have taget pilen fra Silver Chariot Requiem væk igen, transformerer Stand'en sig tilbage til det tidligere normale selv. Så jeg vil sige, at selv i tilfælde af Polnareff ikke er i stand til at kontrollere hans Requiem-Stand længere, han stadig er en stand-bruger. Årsagen til, at han var i stand til at samle pilen op, var også, at hans stativ allerede var aktiv, og effekten af ​​pilen (din stand angriber dig) stadig sker, som vi kan se med Silver Chariot Requiem, der løber mod ham efter at have hentet pilen .

Polnareff overtog Turtle's Stand

Den anden sag, hvorfor han stadig kan se stativer, er, fordi skildpadden (aka Coco Jumbo) var en stand-bruger, og Polnareffs sjæl blev overført til skildpadden. I slutningen ser vi også, at Coco Jumbos stand "Mr. President" stadig er aktiv, fordi vi ser Trish blive overført inde i Turtle ligesom før Silver Chariot Requiem-hændelsen. Jeg gætter på, at Polnareff netop overtog Turtle's Stand, hvilket i visse tilfælde helt sikkert er sandsynligt.

Del 6 Spoiler:

At få en andens stand ud over din egen er mulig i nogle specielle tilfælde, som vi ser med Emporio at kunne bruge Weather Report ud over at nedbrænde huset i slutningen af ​​Stone Ocean

Så selvom det ikke udtrykkeligt er angivet i anime / manga, er Polnareff stadig helt sikkert er en stand-bruger.