Anonim

仮 面 ラ イ ダ ー ゼ ロ ン 29 話 振 り 返 り

Kotoishi Naru fortsætter med at kalde hovedpersonen en Junon Boy. Han ser ud til at tage dette som fornærmende.

Hvad er en Junon Boy, og hvorfor kan han ikke lide at blive kaldt det?

Junon er et månedligt japansk modemagasin, primært rettet mod teenagepiger og kvinder. Det begyndte at cirkulere i juni 1973.

Kilde: Wikipedia

I betragtning af Junon super drengekonkurrence er en skønhedskonkurrence, vil jeg gætte, "Junon Boy" betyder dybest set "smuk dreng".

Magasinets håbside kan findes på: http://www.junon-boy.jp/

Jeg baserer mit svar på forskning, så måske kan en anden bekræfte dette, og jeg kunne heller ikke finde nogen information om betydningen af ​​maganize-navn alene, så jeg baserer igen på omstændighederne.

2
  • Dette er så vidt jeg kan vide.
  • Den eneste kontekst, jeg har hørt "Junon" brugt, er henvisning til magasinet eller konkurrencer, så jeg er ret sikker på, at dette er korrekt. Det er værd at påpege, at startsiden for konkurrencerne er junon-boy.jp.

Nogen svarede om Junon Boy på Yahoo! Svar for 5 år siden. Håber dette hjælper lidt.

Det er en skønhedskonkurrence for unge drenge, ligesom teenage drenge. Junon er et magasin ligesom Seventeen. Jeg ved ikke, hvad de vinder, men jeg tror, ​​at mange pigers læsere stemmer, og jeg tror, ​​at vinderen får nogle penge og en kontrakt med et skuespiller / modelbureau.

De fleste af deltagerne er bare unge drenge, der ønsker at være skuespillere / modeller.

2
  • 1 Svar, der kun er et link til et andet sted, frarådes, da de let kan blive forældede eller forsvinde. At opsummere det selv gør det meget mere nyttigt.
  • Rediger det relevante indhold i dit svar her. Som det er svarer dette ikke på det stillede spørgsmål, selvom der muligvis er relevant indhold i linket.