Anonim

Dette websted har Toradoras andet afslutningstema, Orange ( ), sammen med tekster både på japansk og oversat.

For det første er det værd at bemærke, at ordet Orange er tvetydigt på engelsk og henviser både til en farve og en frugt, og det bruges til denne effekt i sangen. På et tidspunkt i sangen taler det om en frugt, der bliver orange, og på et andet taler den om en appelsin. Jeg ved ikke, om vi kan konkludere, at det er den samme frugt, så hvis du vil hævde, at de faktisk er forskellige frugter, er du velkommen til at gøre det.

Hvad er betydningen af ​​denne frugt og historien fortalt i sangen generelt inden for anime? Det ser ud til at være symbolsk på en eller anden måde, men jeg ved ikke, hvad det refererer til, når sangeren taler om en "orange ... [som] var sur, ... [men de] spiste det alligevel."

Kan nogen afkode betydningen af ​​denne sang, og hvad appelsinen symboliserer inden for anime?

1
  • orange definerer karakteren af ​​Taiga og Takasu. ordet er kun tvetydigt, når orange er moden. De prøver at hjælpe hinanden uden at være ukendte for deres egen følelse, som er umoden orange, som er frugt, men ikke farve. Endelig forstår de deres følelse, som både er frugt og farve. Både Kitamura og Ami ved om det, så Ami prøver at advare Takasu om at forstå hans sande følelse og blive en moden appelsin. dette hvad jeg synes.