Anonim

THE SIXTH LIE - Another Dimension 【OFFICIEL MUSIK VIDEO】

Tobi / Madara alias den maskerede mand blev afsløret at være

Obito Uchiha.

Dette blev afsløret i den fjerde store ninjakrig, men jeg kan ikke, hvordan den maskerede mand kunne kontrollere de ni haler? På det tidspunkt var Kakashi, Guy og hans andre jævnaldrende 15 år mere eller mindre, han skulle også være omkring den alder. Hvorfor ser vi, at den maskerede mand er omkring Minatos højde?
Bemærk: Minato var på dette tidspunkt en voksen voksen i 20'erne.

Selv for en meget dygtig shinobi tror jeg, det er umuligt at lære så meget på bare 2 år. Obito var omkring 13 og en middelmådig ninja, da han formodes at være død i Konoha og stødte på Madara. Nu ved jeg, at mange af jer måske siger, at han blev undervist af Madara men på det tidspunkt var Madara sig selv og 80'erne meget svag, og hans liv var knyttet til Gedo-statuen. Nu i kampen mellem den maskerede mand og Minato ser vi tydeligt, at når Minato rammer rasengan til den maskerede mand, drypper en hvidlig DNA-slags ting fra armen. Det kunne have været Obitos senju-DNA, da hans oprindelige højre krop blev knust, men nu kunne jeg ikke acceptere dette på grund af første afsnit. Måske savner jeg noget andet.

3
  • Styring af Kyubi kræver intens Sharingan-magt. Alder er ikke en faktor under sådanne forhold. Desuden understøtter højdeforskellen ikke noget. Årsagen til, at Obito var højere, er (sandsynligvis) på grund af det faktum, at han var ældre end Kakashi. Og jeg ville ikke undervurdere Madaras evner, selvom han var gammel. Når alt kommer til alt satte han Tailed Beast i Rin. Og Obito med Sharingan gjorde det lettere at lære nye teknikker.
  • Jeg har ingen kanonkilder, men jeg tror, ​​at den DNA-ting, du nævnte, og helbredelsen af ​​højre side af hans krop sandsynligvis har meget at gøre med den hvide Zetsu. Jeg er heller ikke sikker på, at Obito har Senju genetik, men Zetsu har Otsutsuki / Senju DNA. Jeg ser heller ingen grund til, at intens undervisning fra en så magtfuld som Madara ikke kunne få nogen til at vokse eksponentielt mere magtfuldt i løbet af to år.
  • Ser ud som to spørgsmål til mig: sandsynligvis bør opdeles som to i så fald, så du kan få gode svar, og det er ikke for bredt.

Obito havde en del af zetsu knyttet til sig, der forklarer det enorme chakra at tilkalde ni haler og også højden. Da hulen kollapsede, og kampestenen faldt på obito, var halvdelen af ​​hans krop under den, og den anden halvdel var ikke, hvorefter han besluttede at give kakashi sin Sharingan. Fra manga-599 og frem til 605 ser vi hele hændelsen ske, fra hulen kollapser til obito-møde madara for første gang, han er heller ikke i stand til at understøtte sin egen vægt og dermed en del af zetsu og knytter sig til ham og de træner sammen, da vedhæftningen ikke er helt stabil. En anden grund til, at obito kunne indkalde de ni haleræve, kunne være, fordi han aktiverede mangekyou sharingan i en så tidlig alder.