Anonim

Code Geass Amv: Vær forberedt

Jun Fukuyama har tydeligvis en japansk accent, og vi ved ikke nødvendigvis noget om Johnny Yong Boschs japanske accent fra Code Geass-dub alene. Uanset hvad jeg taler om karakteren Lelouch fra Code Geass, specifikt når Lelouch har været maskeret som Zero fra sæson 1 afsnit 1 til halvdelen af ​​sæson 1 afsnit 12.

I afsnit 12 er alle overraskede, at Lelouch / Zero ikke er japansk, når Zero bekræfter Kirihara's gæt (jeg så oprindeligt suben og ikke dubben, men jeg husker, at den gik på samme måde i suben, hvor jeg husker, jeg tænkte 'De troede virkelig, at Zero's Japansk? '). Betyder dette, at Lelouch som nul i de sidste 12 episoder havde talt perfekt flydende japansk med en japansk accent, hvilket han lærte af hans dage med familien Kururugi og hans andre dage i Japan derefter sandsynligvis med Sayokopter? Hvis ja, er der nogen tegn på, at han faktisk havde talt flydende japansk med en japansk accent? Jeg tror, ​​at Lelouch bestemt er N1 JLPT-niveau, men jeg er ikke sikker på, at det betyder, at han har en japansk accent, ligesom hvordan ikke alle flydende engelsktalende har en engelsk (hvad enten det er britisk, amerikansk, britannisk eller europæisk) accent.

Mit gæt for accenten:

  • Da ingen har mistanke om, at nul ikke er japansk, når Lelouch, som nul, har talt japansk offentligt i de første 12 episoder, følger det heraf, at han som nul skal have haft en japansk accent, mens han talte japansk i de første 12 episoder (og derefter ). Desuden kan indikationen komme efter afsnit 12: Hvis han senere talte japansk offentligt, så havde han formodentlig en japansk accent hele tiden, medmindre han for nylig havde opnået en.

  • Alternativt, hvis Lelouch, ikke som nul, har en japansk accent, når hun taler japansk, så vil selvfølgelig Lelouch som nul have en japansk accent, når man taler japansk.

  • Andre muligheder inkluderer stemmeforvrængninger som i Death Note (jeg tror ikke, der var tegn på dette), eller at Lelouch er kommet til at tale hovedsageligt med en japansk accent, selv når hun taler engelsk, som en slags vanekraft.

At sammenligne Raye Penber fra Death Note taler japansk, men hans accent er ikke japansk, som Light påpegede. Jeg kan godt lide, hvordan nationaliteterne blev påpeget sådan, selvom de amerikanske tegn i Death Note fik deres linjer leveret på japansk. I betragtning af at nogle andre anime havde adresseret accenter, betragter jeg Code Geass som urealistisk i denne henseende, hvis Code Geass ikke har adresseret ting som dette, dvs. hvis der faktisk ikke er en indikation af en accent, men selvfølgelig havde Lelouch opholdt sig i Japan mere end Raye Penber havde.

Dette er et spørgsmål om suspension af vantro inden for Code Geass. Også stort set alle andre anime. "Udlændinge" taler bedre japansk end engelsk, ligesom de to britiske piger fra Kiniro Mosaic. Det er sjældent, at en "indfødt" engelsk eller tysk højttaler bruges til sådanne tegn.

Alle, selv de britiske adelsmænd, taler perfekt uaccent japansk i Code Geass. Intet i anime eller mangatilpasninger antyder, at briterne har nogen form for "fremmed accent". Du kan læse dette som en plot-helhed, men jeg vil tage det mere som en indrømmelse til formatet.

Som enhver anden SciFi-anime. Gik folk i Gundam ud i rummet og talte perfekt japansk på trods af at de brugte mærkeligt vestlige navne som Aznable og navngav byer Von Braun og virksomheder Anahiem? Begyndte Sovjetunionen og USA pludselig at tale japansk i Muv Luv-serien? Hvis du ser scifi anime, tror jeg, at du har brug for at suspendere din vantro og acceptere japansk som lingua franca. Det gjorde de oprindelige skabere bestemt.

1
  • Du mener plot hul? Ellers godt svar.