Anonim

\ "Fairy Tail \": Jeg vil ikke give op (AMV)

Jeg var færdig med at se anime, men det ser ud til at være uløst

Mens Taiga besøger skolen efter kreditterne, der giver Ryuji mulighed for at sige, at han elsker hende, er de stadig i separate skoler

Så jeg undrer mig over, slutter anime på samme tidspunkt som Manga / Light Novel? Hvis ikke hvilken af ​​manga eller lysromanen, der går historien længere (så jeg ved, hvad jeg skal fortsætte og afslutte historien)

Den lette roman sluttede lidt anderledes end anime. Den vigtigste lysroman slutter ved Ryuuji, der begynder på hans tredje år på gymnasiet og møder Taiga undervejs til skolen, mens anime slutter ved deres gymnasiumseksamen og derefter møder Taiga i et af klasseværelset. I lysromanen flyttede hun til en anden, men nærliggende boligblok, og hendes mor annullerede hendes frafaldsansøgning fra skolen. Mangaen er ikke færdig endnu, så vi ved ikke afslutningen på den i sig selv. Jeg ville ikke kalde det længst med hensyn til plot, da det ikke rigtig dækker deres tredjeårs gymnasieliv eller derover.

Der er dog den Toradora visuelle roman, der dækker hvad der sker efter deres gymnasiumeksamen. Taiga-slutningen afslører, at hun er sammen med Ryuuji og gravid.

Taigas VN-slutning: https://www.youtube.com/watch?v=odOpaby7Fpk

1
  • 1 Jeg troede ikke, at anime sluttede ved deres eksamen (på trods af samtaler om karriereplanlægning fik vi dem, da vi skulle vælge emner til vores kandidatår). Jeg troede, at Toradora! Portable var et spin off, da Ryuji mister sine minder, men det ser ud til, at det fortsætter historien, så jeg antager, at det undgår, at jeg stiller et spørgsmål om det