Anonim

Portal HD Walkthrough - Del 2/2 \ "Escape \" (Afslutter SONG)

Jeg har 3 Puella Magi Madoka Magica Rebellion Story lydspor. de er,

  • OP Single - Farverig
  • ED Single - Kimi no Gin no Niwa
  • Original lydspor

Jeg troede, det var alt, hvad der var, og mens jeg ventede på en aftale, søgte jeg, selvom alle 3 ledte efter, om jeg kunne finde den Kagesang at Puella Magi synger i begyndelsen af ​​filmen (når mareridtet ændres til en kage, som Bebe kan spise).

Jeg troede, jeg kunne finde det lige før jeg lyttede til er der Kase? fra Puella Magi Madoka Magica The Beginning Story & The Eternal Story Original Soundtrack, Spor 7. hvis jeg husker korrekt, er dette sangen / sang, der er i baggrunden, når Sayaka og Madoka går ind i en labyrint, før Mami gemmer dem, og det går kun i cirka 40-45 sekunder (sporfil på min iPod / iPhone siger 50 sekunder, men der er en stilhedsblok i slutningen).

Men efter at have lyttet til alle sangene i The Rebellion Story soundtracks kunne jeg ikke finde kagesangen. Men jeg indrømmer, at jeg ikke lyttede til hele hver sang, snarere det første par sekunder, så springer jeg omkring et par minutter for at lytte til endnu et par sekunder.

Så jeg spekulerer på, om Cake Song officielt blev udgivet på et soundtrack, hvis ja, hvilken?

Kagesang fra Puella Magi Madoka Magica filmen del III: oprør er ikke officielt udgivet som en del af noget soundtrack til anime. Heldigvis er der mange steder at downloade mp3 gratis.