Anonim

Efter bushændelsen beder Raye Penber Yagami Light om at fortsætte med at se ham en hemmelighed for politiet, Yagami er enig og siger "Jeg vil ikke fortælle nogen, inklusive min far". Ville Raye Penber ikke spørge sig selv, hvorfor ville Yagami Light tro, at jeg ved, at hans far er i politiet? Giver det ikke et tip om, at Yagami ved, at han bliver undersøgt? Accepterer vi bare, at Raye Penbar er en kedelig FBI-agent?

0

Light nævner, at hans far er politibetjent, når han videregiver en note til Yuri, der siger, at han vil forsøge at underkaste buskapreren:

Bare rolig, Yuri. Det bliver okay. Jeg vil kigge efter en chance for at gribe fyrens arm og klemme ham fast, så han ikke kan bruge pistolen. Min far er detektiv, og han har lært mig, hvad jeg skal gøre i nødsituationer som denne. Fyren er ret lille og svag. Jeg er sikker på, at jeg kan holde ham tilbage. [Oversættelse fra fanen Wikia.]

Da Raye Penber ser noten, ville det ikke være mistænkeligt for Light at antage, at Penber ved, at han er søn af en politidetektiv, selvom han aldrig siger det direkte til ham.

Bemærk også, at Lits handlinger antyder, at han har større fortrolighed med, hvad han skal gøre i disse situationer end den gennemsnitlige person: ud over at komme med denne "plan" beder han også Raye Penber om at bevise, at han ikke er en medskyldig, fordi det er "almindeligt at have nogen skjult i ryggen for at hjælpe, hvis noget går galt "for flykapreren. Dermed, selvom han sagde ikke eksplicit, at hans far var en detektiv, det ville stadig være rimeligt for nogen at antage, at han havde en eller anden forbindelse til retshåndhævelse.

Til sidst beviser Lights kommentar efter Raye Penber hans identitet gør synes lidt unødvendig:

Okay, jeg stoler på dig, og jeg vil ikke spørge, hvad en FBI-agent laver på en bus i Japan.

Dette indikerer, at han ved, at Raye Penber er klar til noget, men så igen, når han allerede har vist sig at være mere mistænksom og gadekyndig end gennemsnittet, er det ikke at mistænkelig for ham at sige det. Det er ikke som om han indikerer, at han ved, at FBI er der for Kira-efterforskningen i modsætning til noget andet.