Anonim

Sådan slukkes eller ændres tøjstatistik! QQ BANG TUTORIAL! | Dragon Ball Xenoverse 2

Jeg spekulerede på, om der er specifikke detaljer om, hvor meget skade Saiyan rustning kan absorbere?

Jeg tror, ​​at rustningen bæres mere som en uniform og muligvis en form for påklædning, der gør det muligt for Saiyans at kæmpe komfortabelt snarere end aspektet af beskyttelse, simpelthen fordi deres unormale niveaustyrke ville være for svært at give beskyttelse mod med rustning behagelig nok til at bære og kæmpe i

Hvis du overvejer Vegeta, der stadig bærer rustning, er det indlysende, at han ikke bærer rustningen til beskyttelse baseret på hans styrke og den slags fjender, han kæmper med. Derfor kan det betragtes som mere ensartet i stedet for noget, der bæres med henblik på beskyttelse.

Jeg forstår, at Vegeta har været en Saiyan Elite, og han er absurd stærk i øjeblikket, og en regelmæssig Saiyans styrke er betydeligt mindre i sammenligning.
Hvis du skulle genspejle Sayan Saga, denne særlige scene her, ser vi et simpelt stykke sværd fra en så svag som Yajirobe, stærk nok til at trænge igennem Vegetas rustning og såre ham.

Saiyans er et naturligt aggressivt krigerløb, der primært er fokuseret på kamp og stræber efter at være den stærkeste i universet, og jeg personligt tror, ​​at iført rustning virker mere som et outfit-valg i stedet for at fokusere for meget på det aspekt af den beskyttelse, det giver.