Anonim

Nightcore - Run Away (Fabian Secon)

Er der nogen anime med en overvægtig kvindelig hovedperson?

En af mine venner fortalte mig, at der ikke er nogen. Har hun ret?

Jeg har bare brug for et simpelt ja / nej-svar og, hvis bekræftende, et eksempel.

6
  • Ikke sikker på, om det har en anime, men Buyuden har en overvægtig kvindelig hovedperson (selvom hun kun er overvægtig efter timeskip)
  • Du kan se på denne forespørgsel på anime-planet. Der vil liste alle overvægtige kvindelige tegn, du bliver nødt til at sortere manuelt, hvilke der er sidetegn, og hvilke der ikke er.
  • Ja der er. Se for eksempel på Jungle King Tar-chan.
  • Jeg stemmer for at genåbne, fordi ordlyden af ​​dette spørgsmål ikke lyder som en henstillingsanmodning. Snarere lyder det som om plakaten ønsker at vide en grundlæggende kendsgerning om anime: eksisterer en sådan sag?

Mens "overvægt" kan være subjektiv, Real Drive genereret noget buzz for buttede kvindelige karakterer.

Den pågældende karakter er Minamo Aoi.

Eksempel på en anden kvindelig karakter i anime:

Billeder fra animecharactersdatabase

4
  • Hvordan kan hun eben betragtes som 'fed' ...
  • @Jan Jeg kaldte aldrig nogen "fede". Som jeg forordede, er udtrykket overvægt subjektivt, medmindre det bruges medicinsk. OP'en specificerede aldrig, så jeg gav et eksempel på en anime, der havde kvindelige karakterer, der er chubbier end normen. Dette spørgsmål er lukket, men et nyere eksempel ville være Saiko Yonebayashi fra Tokyo Ghoul: Re. Ikke en anime endnu, men i betragtning af hvor populær den originale serie er, er det kun et spørgsmål om tid. Jeg opfordrer dig til at læse "buzz" i mit svar for et bedre perspektiv.
  • Ja, jeg forstår indtil videre. Jeg ville bare antyde, at selv at skabe buzz om denne type tegn er overdrevet?
  • @Jan Ikke overdrevet, nej. Hvis dette var et live-show fra USA i den nuværende superheltestil, vil en korrekt proportioneret kvindelig hovedperson sandsynligvis skabe endnu mere "buzz", hvis ikke direkte kontrovers. Se bare på gamerporten. Glem en stærk kvindelig helt, men gør hovedpersonen til en "buttet" kvinde, og helvede ville bryde løs.