Anonim

One Piece AMV / ASMV - KONGENS SKIP - EMOTIONAL TRIBUTE [FULL HD]

Nami har tydeligvis ingen måde at sigte sit lyn på, da alt, hvad hun virkelig gør, er at lave en lynsky, så hvordan bliver hun aldrig ramt, især da hun altid holder en lang metalpind.

1
  • hun blev lejlighedsvis næsten ramt af sin egen lyn, men hun har en plot rustning. Hun er ret svag, hvis hun blev ramt af sin egen lyn, kan hun ikke fortsætte med at kæmpe

Dette er stort set meningsbaseret, men svaret er sandsynligvis kontrol. Nami er en fremragende navigator til at begynde med, hun er vant til sine egne angreb, og hun er altid omhyggelig med at lade lyn falde nøjagtigt, hvor hun har brug for, og fjerne det. Efter timeskipet blev hun endda vist at være i stand til at sigte, hvor hendes lyn falder i et par angreb.

I modsætning hertil slog hun næsten på et mere komisk notat med lyn ved et uheld i Enies lobbybue på grund af hendes våben også magtfuld (Og slog Usopp / Sogeking over hovedet for det), men hun tilpassede sig hurtigt til det.

Med hensyn til "metal stick" -delen blev den aldrig adresseret, så kun spekulation kan bruges, men Usopp har sandsynligvis designet det for ikke at lede lyn. At fremstille et våben, der kan skabe torden, men at holde det som standardmetal ville være meget upraktisk og farligt.