Anonim

Bønner, som Gud aldrig har hørt før | Spiritualitet og liv | Feroz Fernandes

Jeg har bemærket, at anime rettet mod børn / teenagere (især shonen manga som Naruto) synes at have sprog, der oversættes til ord, der kan betragtes som upassende på engelsk ( , osv.). Jeg har ikke en god nok sans for japansk til at fortælle, om disse er mere på vulgæritetsområdet for "forbandet" eller f-ordet, men jeg spekulerede på, om der er et bestemt sæt ord eller tærskel for ord, der ville blive betragtet upassende til anime / manga rettet mod børn / teenagere (i den forstand at en film er vurderet til R i USA, hvis den har f-ordet mere end én gang, så f-ordet betragtes som upassende for ting, der er rettet mod teenagere).

3
  • Jeg foreslår at stille det samme spørgsmål på Japanese.SE, fordi dette er et af de tilfælde, hvor begge websteds publikum kan give gode svar, og den samlede viden ikke krydser nok til at betragte det som en unødvendig krydspost.
  • Nå, børn i Japan laver kancho (en poke med 2 fingre på anus), som kan betragtes som en seksuel chikane. Så jeg antager, at den moralske standard er anderledes.
  • De to eksempler, du gav, er virkelig versioner af "dig", der er uhøflige. Oversættere vil have gjort det eksplicit ved at tilføje en fornærmelse til oversættelsen.