Anonim

ET Exclusive: Gwen Stefani taler om Blake Shelton & hvordan det er en velsignelse at være omkring ham ❤️

Han kunne simpelthen have erstattet en fisk i havet for Doflamingo. Medmindre jeg har savnet noget.

1
  • At være DF's svaghed, ville jeg ikke blive overrasket, hvis Law ikke har kontrol over noget under vandet.

Hvis jeg ikke tager fejl, er Shambles intet andet end en teknik, der udveksler positioner for to objekter! DF kan operere på næsten alt i verden, men som vi ved, er dens svaghed hav- og havrelaterede ting som Sea Stone. Din magt bliver nul, når du interagerer med havet. At skubbe Doflamingo i havet vil kræve at trække noget havvand ud og udveksle sin position med Doffy, hvilket helt klart ikke er muligt. Tænk over det: fyren Se or Pink har evnen til at svømme hvor som helst, og ironien er, at han ikke kan svømme i havet.

1
  • Hvordan frøs Aokiji så havet? Hvordan kunne Luffy bruge "elefantpistol" mod kraken?

Doflamingo er meget opmærksom på, hvordan Laws beføjelser fungerer, og han sørgede for de fleste af deres interaktioner, at Law skulle placere sit værelse ved at holde ham i defensiven. Og sammen med det skulle han først være tæt på vandet for at dette kunne ske, og Doflamingo ville sandsynligvis ikke lade det ske.

DF-beføjelser bliver heller ikke øjeblikkeligt inaktive, når de eller brugeren rører ved havvand. Dette blev bevist, da Aokiji fysisk berørte havet og derefter frøs det i miles over, da det første møde stråhatte.