Anonim

Max Brooks giver sin mening om filmen 'Verdenskrig Z' - San Diego Comic-Con 2013

Jeg bemærkede i nogle af mangaerne, at jeg har læst, at Brad Pitt vises i dem.

Han vises i Yakitate Japan under navnet Brad Kidd, der dukker op flere gange i løbet af serien (både anime og manga), hovedsagelig relateret til Pierrot.

Og i Arakawa Under The Bridge siges det, at han kunne være deres nabo på Venus

Jeg ved, at det ikke er uhørt for Hollywood-filmstjerner at dukke op i shows, men han vises mærkbart nok i Yakitate Japan, og den anden begivenhed fik mig til at tænke, at der kunne være mere til det.

Er der noget bag valget af vestlig skuespiller? Jeg mener, de kunne have valgt Tom Cruise eller en anden.

Kommer han på andre shows?

1
  • Så det var Brad Pitt i Yakitate Japan? Jeg var ved at spørge, hvem den person var. XD

Ifølge her sker cameo / cross-over / parodi af en anime-karakter fra en anden anime eller en rigtig berømthed af flere grunde ..

Nogle gange vil en tegns hele shtick være, at han eller hun er en tyndt forklædt efterligning af en eller anden berømthed et eller andet sted. De mere åbenlyse eksempler vil ofte have en parodi på den berømtheds navn. Dette kan gøres af forskellige grunde, som for at tjene som en hyldest og / eller parodi, for at gøre et punkt ved hjælp af karakteren, eller simpelthen fordi forfatterne mener, at det ville være sejt. Selvom nogle betragter det som gjort, fordi forfatterne er løbet tør for ideer.

Årsagerne nævnt ovenfor kan være grunden til, at Brad Pitt optrådte som en komo i begge Yakitate Japan! og Arakawa under broen. Faktisk er Brad Pitt ikke den eneste berømthed / karakter, der parodieres i Yakitate, som det fremgår af linket ovenfor.

  • Michael Schumacher laver en initial D, før han går til Formel 1.
  • Azuma forveksler Iglesia-søen med Julio Iglesias.
  • Kaisers fans opfører sig som Detroit Tigers fans?
  • En af Kuroyanagis overdrevne ordspilbaserede reaktioner på at smage en skildpaddeformet dessert får ham til at blive Gamera, den gigantiske, flyvende, ildåndende skildpadde kaiju.
  • Afsnit 68 ser ud til at være en Lord of the Rings-parodi ... med madlavning.
  • En af de tidligere episoder har manager Matsushiro, der trækker en Kenshiro (Fist of the North Star) på Kawachi. Matsushiro Ken -> Kenshiro? Det giver mening! 'Omae mo hatsuga suru' note
  • The Black Tri-Stars fra Mobile Suit Gundam dukker op som tre ekspertbager fra St. Pierre's Ky sh gren. De smagte Kazumas sorte Ja-pan og havde en reaktion, hvor de kæmpede mod Nobel Gundam fra G Gundam, som blev styret af Yukino (og havde en billedtekst, der mindede folk om, at de stadig så Yakitate !! Japan.) De holdt op efter reaktionen.
  • I en episode spiser Pierrot "Alexandria" egyptisk brød med Kodaimai Miso aroma og bliver til detektiv Conan.
  • I en anden episode bliver Kuroyanagi til Super Kuroyanagi (en parodi på Super Sayain) ved at spise Takumi Tsubodzuka's Super Toro Aburi. Han kæmper Kawachi i en DBZ-stil kamp. Han bliver til Super Kuroyanagi 2 (en parodi på Super Sayain 2) og Super Kuroyanagi 3 (en parodi på Super Sayain 3) som et resultat af at spise Urchin-roe Chawanmushi-brød.
  • I en anden episode bliver Kuroynagi til en parodi på Monkey D. Luffy ved at spise Kazuma Azumas kuchi Wafuu (japansk stil) Ja-pan Man.
  • Kawachi Kyousuke prøver nogle tang, der er marineret i sodavand og bliver til Pepmiman, en parodi på Pepsiman. Han redder en pige fra at drukne til søs. Han slår også to hajer, der forsøgte at spise pigen.
  • Og der var endnu en sekvens, der involverede Kawachi som en blond ninja i lyst orange tøj.
  • Så er der dette, lavet i stil med JoJo's Bizarre Adventure, der får flere andre råb, til det punkt, hvor det er svært at tro, at manga-ka ikke er en fan.
  • Da Meister Kirisaki beslutter at træne Kawaichi, taler han om at gøre ham til en jernmand, komplet med billeder af Kawaichi klædt som Gigantor

Jeg er ikke så fortrolig med hensyn til Arakawa, så jeg kan ikke give eksempler. Men bundlinjen er, at ovenstående årsager kan være grunden til, at Brad Pitt kom i Yakitate Japan og Arakawa Under the Bridge.