Anonim

Kazuma får skalkuglen

Jeg har for nylig foretaget en rewatch af KonoSuba med venner, men vi husker en scene, der ikke ser ud til at eksistere i anime efter, at Kazuma og venner kæmper med vintershogunen:

Kazuma bliver træt af festen og handler fester lidt med Dust.

Vi husker, at vi så dette på et tidspunkt, men har ikke været i stand til at finde det. Da jeg slog det op, ser det ud til at ske i Light Novel, men ingen af ​​os har læst det. Fandom wiki nævner, at den også blev sprunget over i anime.

Var dette nogensinde animeret?

2
  • Baseret på hurtig forskning ser det ud til, at den er tilpasset i manga, men ikke anime, men jeg er stadig ikke sikker.
  • Jeg kan heller ikke huske denne scene.

Nej, denne scene er aldrig blevet animeret.

Du kan bekræfte dette ved at gennemgå episodesammendragene for sæson 1 og 2 og de OVA'er, der fulgte hver af dem på Wikipedia. Filmen Crimson Legend dækker heller ikke denne scene igen, du kan bekræfte med plotoversigten på Wikipedia (eller bemærk, at filmen alligevel dækker meget senere begivenheder).

I lysromanen er denne begivenhed (i bind 2, kapitel 1, del 7) den, der introducerer Dust's team i detaljer for os. Anime springer over denne scene til fordel for bare at droppe en hurtig linje i afsnit 9 af sæson 1, Guds velsignelser i denne vidunderlige butik. Mens han spadserer gennem Axels gader, støder Kazuma på et par eventyrere, der mistænkeligt løber rundt i en gyde, og Kazuma (stemme skuespiller) fortæller:

Disse fyre er Keith og Dust, to eventyrere, jeg lærte at kende for nylig.