Anonim

姉 に 肩 も み | Skuldermassage på min søster

I episode 61, når kampen fortsætter mellem Edward og Pride, interfererer Kimblee med sindet i Pride. Edward bruger dette øjeblik til at angribe Pride ved at komme ind i hans sind (eller måske sin krop). Men når dette sker, er dialogen mellem Pride to Edward denne:

han forvandlede sig til en filosof for at infiltrere mig?

Hvad betyder dette, og hvordan det er muligt, da Edward ikke er i besiddelse af en filosofs sten (ikke sikker på, om han kan gøre det med en filosofs sten)?

3
  • Da Edward er skadet efter kampen med Kimbley før minerne tidligere i historien, forvandler han sig til en filosofs sten for at forsegle sit sår. Da mennesker ikke er andet end energi (filosoffer sten består af menneskelige sjæle), bruger han alkymi til at gøre sig selv til energi for at nå Prides Soul. Det ville være min forklaring
  • @Raildex i den episode, du nævnte, forvandlede Edward sig ikke til en filosofs sten, det var kun et udtryk, så han kunne bære smerten, han brugte sin medicinske alkymi til at forsegle sit sår.
  • dimwittedanimal gav det bedste svar. Når Darius og Heinkel holder Edward stille (og fjerner røret i brystet), bemærker Edward "dette vil tage et par år fra mit liv": han er opmærksom på, at han udfører medicinsk alkymi og bruger sin sjæl som et batteri / bytte-for- dele til at hjælpe ham med at reparere sin krop. Medicinsk alkymi ser ud til at overtræde termodynamikens love mindre end andre former for alkymi (dvs. masse og sjæle adlyder tilsvarende udveksling, men energi er gratis, undtagen ved reparation af organer). Ser ud i menneskelig transmutation og medicinsk alkymi, det hele er virkelig større end summen af ​​delene.

Du skal huske, at filosofens sten kun er menneskers sjæle.

Jeg har ikke set episoden på et stykke tid, men jeg er ret sikker på, at Edward forklarer det som at bruge en del af sin egen sjæl / livskraft til at generere en filosof.

Rediger: fundet dette på wiki

Ved at bryde løs fra sine bånd tager Edward fat i Prides hoved og omdanner sig endnu en gang til en enslig Philosopher's Stone, tvinger sig ind i Homunculus 'psyke.

Edward var en af ​​fem, der blev ofret for at åbne porten for gud. Dette kan betyde, at de har fået mere viden, siden de har ofret så mange i Amestris for at skabe en filosofs sten til far.

Den første gang han åbnede porten var under menneskelig transmutation for at genoplive sin mor. På grund af hvad han ofrede; han fik evnen til at udføre alkymi uden transmutationscirkler. Når han klapper hænderne sammen, danner han en cirkel.

Jeg tror, ​​at han fik mere viden / evner til alkymi for at åbne porten for Gud. Også når folk har åbnet porten og bruger alkymi uden transmutationscirkler, gør de det uden at indse, at de ikke havde brug for en cirkel, før de udførte deres alkymi.

Dette kunne forklare, at Edward blev en sten fra den nye viden, han fik. Fader kunne gøre folk til filosofens sten ved bare at række ud mod folk, trække deres sjæle og skaffe det i hans håndflade.