Anonim

Naruto Hinata hele deres historie

Hvordan gør det nøjagtigt Sousei no Onmyouji oversætte til Twin Star Exorcists?

Jeg prøvede Google Translate, men det gav mig ikke tilfredsstillende resultater. Så hvad gør Sousei og Onmyouji bogstaveligt betyder?

1
  • Dette er et bizart spørgsmål. "Twin Star Exorcists" er en bogstavelig oversættelse af "Sousei no Onmyouji" (med en vis hensyntagen til, at der ikke er nogen direkte engelsk svarende til onmyouji).

Her er en interlinear gloss til titlen:

 双 星 の 陰陽師 sō sei no onmyōji twin star ɢᴇɴ onmyōji 'Twin Star Exorcists' 

Tillader en vis frihed til at oversætte onmyōji (som ikke har nogen direkte engelsk ækvivalent) som "eksorcist" - hvilket er et fornuftigt valg, i betragtning af at fordrivelse af onde ånder stort set er hvad de gør i showet - dette er en ellers bogstavelig oversættelse og egentlig ikke et spørgsmål af stor interesse.

Forvent ikke, at Google Translate vil være til nogen nytte, når du oversætter engelsk ↔ japansk.

I henhold til denne sousei betyder tvilling og Onmyouji er en praktikant, der praktiserer Onmy d også kendt som eksorcist.
Onmyouji-ord bruges i mange animes, fx D grå mand, Nura: Rise of youkai-klan.

Hvis vi ser på wiki-siden, så er Sousei no Onmyouji skrevet på japansk som , som oversættes til Twin stjerner Yin Yang lærer

7
  • Ok men hvor gør det Stjerne kommer derfra?
  • @Nightshade Det ser ud til at være et ordspil. Ordet sousei er normalt skrevet med det andet tegn , hvilket betyder "fødsel" eller "liv", men her er det skrevet med , tegnet for stjerne, som også kan udtages som sei.
  • @Torisuda Åh det giver meget mere mening nu. Hvis bare jeg kunne læse japansk :( Også hvorfor vises sousei ikke som tvilling i Google oversætte? Er det et usædvanligt ord?
  • @Nightshade Jeg kan heller ikke. Virkelig flydende er hård, men jeg brugte flere år på bare at lære lidt tilfældige godbidder, hvilket normalt er godt nok til ting som dette. Og ja, sousei syntes at være usædvanlig i mine søgninger. Det sædvanlige ord for tvilling er futago.
  • 2 @Nightshade faktisk er det ikke et ordspil, men det er bogstaveligt talt "tvillingestjerner". Det sousei nævnt i dette indlæg er faktisk til "tvillingefødsler".