Anonim

Toni Braxton - Un-Break My Heart (officiel musikvideo)

Når jeg ser lister, hvor de rangerer mest magtfulde shinobi i Naruto, rangerer de generelt Naruto tæt på toppen (normalt 1 eller 2). Disse lister har generelt ikke engang Kakashi i top 25, men alligevel er Kakashi en Jounin, hvorimod Naruto ALDRIG engang har været i stand til at blive en Chunin!

Så på hvilket tidspunkt i showet er det, at Naruto overgår Kakashi?

2
  • Det ser ud til, at du stiller for mange spørgsmål. Denne gang vil jeg indsnævre det.
  • Kan du nævne kilden til listerne? Er det en officiel liste? Hvis det ikke er officielt, kan de bruge en hvilken som helst måling til at måle deres magt.

Dette er meget meningsbaseret spørgsmål. De lister, du måske henviser til, er for det meste personlige placeringer af personer, der bruger bias / potentiale til at rangordne individuelle ninjaer. For eksempel kan Ina-Shika-Cho være fantastisk i et hold, men tabe hver for sig. Jeg vil dog forsøge at besvare spørgsmålet udelukkende på baggrund af canonoplysninger.

Naruto overgik Kakashi med hensyn til rå styrke og magt som en ninja, da han mestrede Wind Style: Rasenshuriken. Dette bevises ved, at han besejrer en Ninja Kakashi havde problemer med i sit 2. angreb, og stort set en skød ham.

Dette var en præstation, der viser Narutos vedholdenhed og talent som en Ninja, hvilket skabte et træk, som både hans far og Sensei (Kakashi, Jiraiya) ikke kunne gøre. Han havde bevæget sig op ad kæden i flere tilfælde (som at besejre Itachi-duplikat), men dette er den mest tydelige markering af hans dygtighed at slå Kakazu 1v1 med sin Rasenshuriken. Dette bevises yderligere ved, at Kakashi sagde selv, at det spekulerede på, om Naruto havde overgået ham.

.

Senere indrømmer også Kakashi overfor Naruto, at han måske er endnu stærkere end ham nu.

Endelig, det øjeblik, hvor alle anerkender Narutos styrke og talent, slår klart smerte. Jiraiya og Kakashi døde i kampen mod smerte, mens Naruto var i stand til at slå ham forsvarligt. Dette øjeblik efterlader ingen forudsætninger for forvirring. Så et sted mellem Kakuzu og smerte havde Naruto overgået Kakashi!

6
  • 1 "Naruto overgik Kakashi med hensyn til rå styrke og magt som en Ninja, da han mestrede Wind Style: Rasenshuriken" - Nej ... Naruto overgår Kakashi i rå kraft siden den dag, han blev født, det hele var et spørgsmål om raffinering hans chakra og at kunne bruge det. Han havde ingen kraftforøgelser, chakraet var alt hans. Og jeg forstod aldrig al denne hype over Naruto med hans "Rasenshuriken afslører" - det giver simpelthen ikke mening. Naruto skal ikke være i nærheden af ​​højt niveau Akatsuki niveau efter kun at have lært den ene teknik.
  • Kakuzu kæmpede tå til tå med Shodaime, var smart nok til at se igennem Shikamarus planer og solede Kakashi (ingen MS) og Ino-Shika-Cho og er den 5. stærkeste Akatsuki. Den eneste grund til, at Kakuzu tabte, var bare at fremvise narutos nye teknik, men i virkeligheden burde han ikke være i nærheden af ​​ham i kampevne. Det er ret ironisk, at alt, hvad Naruto taler om, er "teamwork", men han fortæller bogstaveligt holdet, at de ikke skal bekymre sig om det, og at han selv solo Kakuzu ... kun for at blive tvunget til at blive reddet af Yamato og Kakashi.
  • Narutos rasenshuriken afslørede var al hype. En jutsu gør ham ikke bedre end Kakashi, og gør ham bestemt ikke bedre end Sasuke. Det var først efter Sage Mode, da Naruto definitivt var mere værdifuld i en kamp end Kakashi. Og det er ALT MEGET, hvordan OP Kakashis Kamui er.
  • Og hvis vi vil tale om Final Form Double MS Perfect Susanoo Kakashi, så overgår teknisk set ikke Naruto kakashi (alle former), før han får seks stier.
  • @IknowMoreThanYou Ikke stedet at diskutere. Hvis du læste mit svar ordentligt, begynder det som: "Dette er et stærkt meningsbaseret spørgsmål." Du har ret til din mening ligesom jeg. Jeg har forsøgt at besvare spørgsmålet udelukkende på kanonpunkter, hvor vi ser Kakashi selv undre sig over, om Naruto havde "overgået" ham. Jeg ville imødegå hvert af dine punkter, men kommentarer er ikke stedet for sådanne diskussioner. Du er velkommen til at forbedre dit svar ved at tilføje dine synspunkter der, snarere end at diss mit forsøg på at svare udelukkende fordi det ikke er det samme som dit. Skål.

Naruto overgår kakashi ved smertebuen, efter at Naruto lærer senjutsu. Hans geninstatus er kun en rang. Du glemmer, at Naruto trænede for Jiraiya i tre år og savnede alle chunin-eksamenerne imellem.

Hvis du virkelig vil argumentere for Kakashis Kamui og hans Mangekyou Sharingan, at han på en eller anden måde fandt ud af det i Shippuden, er Naruto stadig stærkere. Hans chakra-reserver er ikke sindssyge.

8
  • Du er helt bestemt vil ønske at tilføje kilder til dette.
  • Tilføj kilder, at naruto er stærkere efter smertebuen? Jeg mener, der er en grund til, at han kaldes bladets helt og ikke kakashi. Kakashi som karakter er ret svag, hvis du tager hans kamui-spamming væk. Hele pointen bag det faktum, at sasuke naruto og Sakura træner under de tre sannin, var at de til sidst ville overgå dem. (Åbenbart jiraiya> kakashi
  • Nej ... Jeg havde ment, at du ville ønske at tilføje kilder til det eksakt tidspunkt, hvor Naruto overgik Kakashi. Husk, at Kakashi blev lavet Hokage Før Naruto, trods alt ...
  • 1 Temmelig grundlæggende logik: Naruto er i stand til at besejre smerte. Kakashi er det ikke. Ergo, på dette tidspunkt er Naruto stærkere med sin senjutsu. Hvis du virkelig vil argumentere for semantik om, hvordan Pains chakra blev drænet fra at ødelægge landsbyen med hans almægtige skub, kan du, men det er et fjollet argument. Efter at naruto besejrede smerte, indrømmer Kakashi praktisk talt, at naruto overgik ham, når naruto læner sig på kakashis skulder og føres tilbage til landsbyen
  • 1 Dette er den slags ting, du skal tilføje til dit svar. Jeg bestrider ikke dette; Jeg vil forstærke dit svar, det er alt.

Ja, Kakashi er en jounin, og ja Naruto klarede det ikke i chuunin-eksamen. Men du skal huske, at disse ninja-rækker ikke er baseret på magt eller styrke, men på disciplin, taktisk dygtighed og vigtigst af alt: tage eksamen.

Efter chuunin-eksamenerne i begyndelsen af ​​historien forlader Naruto landsbyen og var aldrig i stand til at tage endnu en eksamen. Efter at han vokser op og kommer tilbage til landsbyen, er alle (hans skolekammerater) en chuunin, og Neji er allerede en jounin. Han tog bare ikke eksamenene. Jeg er ret sikker på, at han var disciplineret og uddannet nok til at gøre det til jounin

Kakashi kan være en genistaktiker og dygtig i alt ninjutsu, genjutsu og taijutsu, MEN han har chakraindholdet i en lille hvalp, som det ses her, så i den generelle rangstyrke kan han ikke komme meget langt.

Men det handler faktisk om det. Hans mangel på chakra er hans store undergang.

Jeg vil faktisk hævde, at Naruto overgik Kakashi lige omkring begyndelsen af ​​Shippuden. Nu havde Naruto ikke kontrol over kyuubi dengang endnu, og han havde heller ikke salvie-mode, men stadig, hvis han kunne undvige nogle få raikiris (jeg kan huske dette nummer er tre, men kunne ikke finde kilder), som kakashi er i stand til at producere , kunne han slå ham. På det tidspunkt ville det være kampen om Narutos liv, men to chakrahaler fra Kyuubi ville sandsynligvis være i stand til at klare det. Hvis du mener, at det er for tidligt, skal du gå et par episoder (40 til 43) frem, og du har Naruto næsten dræbt Orochimaru, der efter sigende er stærkere end Kakashi.

8
  • Jeg tror ikke, du forstår, hvordan ødelagt kamui er ... især krigsbue "spam mode" kakashi ... hvis du virkelig tror, ​​at naruto overgår kakashi i begyndelsen af ​​shippuden, kunne du ikke gå mere vild.
  • Mit pointe var mere i den forstand, at selvom han ikke ville være i stand til at kæmpe på Kakashis niveau i begyndelsen af ​​shippuden, havde han bestemt tilstrækkelig rå magt til at slå ham. Narutos fire haler mod Orochimaru var et bevis på det. Han formåede at gennembore tre Rashömon-porte med sin bijuudama, mens Orochimaru ikke engang kunne bryde Narutos hud med Kusanagi. Nu ved jeg ikke, hvor meget penetrationskraft raikiri har, men det kan ikke være så meget mere end Kusanagi's (formoder jeg) ... Og du overvurderer kontrollen, som Kakashi havde over sin kamui på det tidspunkt .. Fire haler Naruto er ret hurtig.
  • 1 Siden begyndelsen af ​​naruto del 1, faktisk siden naruto blev født, havde naruto nok "rå magt" til at påtage sig nogen (i mellemtiden er kakashis chakra-reserver ynkeligt lave). Dit argument om, at han havde den rå magt, betyder ikke, at han overgik kakashi i en kamp, ​​pr. Sige. Den største plothole i hele serien omgiver kakashis kamui, og det faktum, at han ikke engang BEMÆRKEDE, at han endda havde en MS i over 15 ÅR, sprænger mig. Derfor er det svært at styrke kakashi i den tidlige Naruto shippuden.
  • 1 Mit argument er, at det er endeligt efter smertebuen, at naruto har overgået kakashi. Årsagen til, at kakashi tabte for Kakuzu, er fordi det er sådan, kakashi blev skrevet som et tegn. Hvis du ser på alle de kampe, som Kakashi kæmper, bliver han normalt spildt / ødelagt bare for at få sin modstander til at virke god, og showet hypes, der sagde karakteren op. Kakuzu er blot endnu et eksempel på denne kendsgerning. Men i virkeligheden, hvis Kakashi brugte sin MS, ville kakuzu ikke blive bremset.
  • 1 Ja, da jeg søgte efter en måde at kvantificere Kakashis chakra-reserver på, er det mest almindelige svar "Kakashi har så meget chakra, som plottet har brug for, han skal have". Jeg nævnte hans kontrol over Kamui, fordi det tog ham lang tid at rive Deidara's arm af, men på en eller anden måde, bare et par timer efter det, lykkedes det ham med ikke meget chakra tilbage og såret at sluge hele selvmordseksplosionen PÅ FLYEN . Kakashis magt er bestemt underlig at måle. Måske er det et trick at narre fjenderne til at tro, at han ikke kan kæmpe meget længe (spekulativ).