Anonim

Pokemon: XYZ Why Ash Lost the Kalos League (FØRSTE FÅR FJERNET)

Når jeg læste en nylig e-mail fra Viz Media om Pokemon sæson 1, blev jeg mindet om noget. i den første sæson, når Ash rejser i sin hjemregion Kanto, henviser de til Pokemon League som Indigo League, men når Ash går til de andre regioner som Johto, Shinnoh og Hoenn er League-navnet det for regionen.

Hvorfor kaldes Kanto League Indigo League og ikke Kanto League?

1
  • +1 for at bringe min barndom tilbage med et meget tankevækkende spørgsmål

Mens det er mere almindeligt kendt som Indigo League, er navnene "Indigo League" og "Kanto League" simpelthen synonyme

Afhængigt af sammenhængen kan Indigo League også kaldes Kanto League eller blot Pok mon League

Efter at have undersøgt Bulbapedia fandt jeg dog begrundelsen for, hvorfor "Kanto League" er kendt som "Indigo League"

I Generation I-spillene kaldes det sidste område af spillet "Indigo Plateau", hvilket fører til, at mange spillere antager, at Pokémon League for denne region blev kaldt "Indigo League". Årsagen til, at navnet "Kanto League" ikke blev betragtet, var fordi Kanto ikke var almindeligt kendt på det tidspunkt. Kanto blev kun nogensinde nævnt en gang i Generation I-spilene og blev ikke nævnt uden for Japan før Generation II-spil.

Indtil frigivelsen af ​​Pokemon Gold og Silver blev Kantos navn kun set en gang i de japanske Generation I-spil: ved at se bykortet i Blues hus. Det blev aldrig nævnt i Generation I-spillene uden for Japan, og derfor antog mange fans, at regionen blev kaldt "Indigo", baseret på navnet på Indigo Plateau. Da Generation III-genindspilningerne, Pokemon FireRed og LeafGreen, blev frigivet, var Kanto's navn fast etableret og dukkede op regelmæssigt i spillet

I II-generationens spil, der finder sted i Johto-regionen, kaldes ligaen ... vær forberedt, Indigo Plateau, sammen med at der skal nævnes, i de spil, som Pokémon-ligaerne kaldte .... Pokemon-ligaen. Når det er sagt, vides det, at GenII-spil fortsætter i 1. gen-spil, der finder sted på samme land to år efter de første spil, idet landet deles i to forskellige regioner, og johto-ligaen er den samme som Kanto-ligaen bare forskellige Elite Four og mester, der ændrede sig gennem årene, så i kampene, der skal kaldes "Indigo ligaen", kan det ikke være tilfældet, da det ikke tjener ligaen i to regioner og ikke at være en region Pokemon liga kun som i de næste spil (selvom ligaen ligger i Kanto-regionens grænser).

Nu, hvis anime var tættere på spillene, vil det være det samme, så at kalde det Indigo ligaen vil give meget mere mening, hvorfor kaldes anderledes end de andre regioner, men anime tilpassede sig ikke så tæt, men placerede Johto Pokemon ligaen i Silver Conference i Silver Town.

Men mens den er ved det, siger animeeren klart, at indigo-plateauet kun er Pokemon-ligaens hjem og ikke kalder det "indigo-ligaen", og så videre i den første sæson siges det kun, at Indigo-plateauet er holder for en kendsgerning Pokémon-ligaen for Kanto-regionen.

Dette synspunkt fører til Wondercricket-svar, jeg vil citere hoveddelen:

I Generation I-spillene kaldes det sidste område af spillet "Indigo Plateau", hvilket fører til mange spillere antager Pok mon League for denne region blev kaldt "Indigo League".

For det første kan du henvise til det både som Kanto League eller Indigo League, men hovedårsagen til, at det kaldes Indigo League, er at det ligger på Indigo Plateau. Der er ingen anden grund til, at det kaldes det samme. Også Kanto-storfestivalen sker på samme sted, så det er ikke eksplicit et sted for Pokemon-ligaen. Jeg tror, ​​at hovedårsagen til at kalde det det samme og ikke gøre det senere på årstiderne er sandsynligvis fordi dette var den første iteration af anime, og forfatterne meget sandsynligt kunne have lagt mere tanker i det, da det var første gang konceptet Blev introduceret. I de senere årstider var det bare et genbrugskoncept, som muligvis kunne forklare enkelheden med navnene.