Anonim

Full Metal Panic-serien henviser til forskellige placeringer i det virkelige liv.

For eksempel er den fiktive Jindai ( ) High School baseret på det virkelige liv Jindai ( ) High School i Choufu, Tokyo.

Den nærmeste station til det virkelige liv Jindai High School er Senkawa station, ændret fra til (Izumikawa).

Er Yamsk 11 baseret på et sted i det virkelige liv? Hvis ja, hvor er den virkelige placering af Yamsk 11, den hemmelige by, hvor Omni-sfæren kendt som TAROS er bosat?

Ifølge den russiske Full Metal Panic wiki's Yamsk-11 artikel ( -11, se reference), står der, at Yamsk-11 er her: 60 8 '10.66 "N 153 54' 20.60" E (Øst-Sibirien). "Yamsk-11"er ikke navnet på byen, men et postnummer til postlevering. Der er en by, Yamsk, 63 km syd for "Yamsk-11". Det var almindelig praksis i USSR at give et postnummernavn med et nummer til lukkede byer. Tilsyneladende var der en by ved de koordinater, der er blevet lukket. For et andet eksempel på dette, se Wikipedia's side for Arzamas-16 eller Chelyabinsk- 65/40.

Så ser ud til, at der er en reel placering, men ikke sikker på, om den har noget til fælles med den fiktive "Yamsk 11" i FMP (men hvem ved), og navnet "Yamsk 11" er et postnummer fra Sovjetunionens dage.

2
  • Så ideen er baseret på omstændigheder i det virkelige liv, men placeringen er fiktiv?
  • @Krazer Ingen idé om disse koordinater fra den russiske wiki henviser til en faktisk lukket by, eller om det er koordinaterne for den fiktive placering. Lukkede byer er slags statshemmeligheder, så hvem ved hvad der faktisk er der.

Det er bestemt en sovjet-æra "postnummer" til et fjerntliggende sted nær byen Yamsk, men om der faktisk eksisterede en militærinstallation på dette sted, er ukendt. Naturligvis viser google maps intet andet end taiga ved de påståede koordinater.

Men forfatteren gjorde bestemt sit hjemmearbejde med en troværdig og realistisk placering.

Det er meget sandsynligt, at "Yamsk-11" blev inspireret af et virkeligt, spektakulært og meget mystisk kolde krigs ærainstallation kaldet Duga-3, et kæmpe OTH-radarsystem (google for "Russian Woodpecker") - der var vedvarende teorier, denne massive installation, med sin absurd kraftfulde output i stand til at forstyrre radiosignaler i hele Europa, blev brugt til eksperimentering med mind control. Meget i tråd med ånden i FMP.

Bundlinjen, en ægte placering, men med tung udsmykning (dog inspireret af virkelighedens kolde krigsmysterier).