Anonim

Charlie Puth - We Don't Talk Anymore (feat. Selena Gomez) [Officiel video]

Kl. 15:27 i episode 4 af Golden Time, er det Nana det samme som et af lysnettet i NANA?

Pigen var pyntet i et punk rock-outfit, slæbt omkring en guitar og gav personerne billetter til et show, hun optrådte på. Hun kaldte sig selv Nana. Jeg spekulerede på, om det skulle være den samme Nana som en af ​​lysnettet i NANA-serien?

5
  • Jeg undrede mig selv over det samme
  • Det skal være det samme NaNa, jeg mener, de er alt for ens til ikke at være.
  • Hvordan ville tidslinjerne passe sammen mellem Golden Time og Nana?
  • Jeg tror ikke, der er nok kontekst til at etablere hvornår cross-over fandt sted, endsige hvis det er faktisk en cross-over
  • Jeg bemærker også i en af ​​episoderne, at Yana med blondt hår ligner lidt Shizuo fra Durarara !!

Enten inspireret af eller den samme karakter, ser det ud til. Intet jeg ser online giver hende et navn udover "NANA-sempai" i alle hovedstæder som NANA-mangaen.

Bemærk: Romi Park giver udtryk for den originale Nana. The Nana in Golden Time er udtrykt af Satomi Satou.

det ser ud til, at karakteren fra Golden Time kopierer NANA, for på wiki (russisk) siges det, at Tada Banri læste NANA-mangaen mens han var indlagt.

2
  • 3 Har du et link til den wiki-side?
  • Det er på den russiske "Golden Time" -side, men redaktøren efterlod ingen noter til støtte for deres påstande. Du ved, Wikipedia-stil. Men for at være klar siger den, at "Nana opfører sig som et tegn fra mangaen" Nana ", som Banri læste, mens han var på hospitalet", så det er sandsynligvis bare en observation eller slags.

Jeg kan forestille mig, at det er en parodi på karakteren, de ser meget ens ud (ignorerer stilforskelle) og deler de samme navne (også i hovedstæder som manga / animes titel som nævnt i et andet svar) og er begge punk / rockmusikere.

Ellers er det et stort tilfældigt, men jeg kunne forestille mig, at det var forsætligt, da Nana er en meget kendt serie.

Det er ment som et påskeæg og en indvendig vittighed, der ligner Khoto Hirano i High School of the Dead, der har navnet skaberen af ​​Hellsing og karakteren, der optræder og ligner Alucard i øjeblikke med ekstrem vold.

Inden for anime og andre visuelle medier er der referencer som disse overalt, hvis du leder efter dem.

Jeg har altid troet, at nogle af karaktererne var parodier i sig selv. Hun er ingen undtagelse.

Et andet eksempel, der efter min mening har lighed, er "2D-Kun", der ligner Keima Katsuragi fra "The World God Only Knows". Begge kan kun lide fiktive 2D-figurer og har lignende optrædener.

Jeg synes også, det er interessant, hvordan Linda-Sempais rigtige navn kan kaldes Nana. Det er hvad hendes brødre forlovede kaldte hende. Og på nogle wiki-sider henviser de faktisk til hende som Nana .. ikke engang Linda! Også Linda og Nana er nære venner og er altid i lejligheden sammen. Endnu en sjov tilfældighed !!

1
  • dette skal være en kommentar og ikke et svar