Anonim

Den største HEMMELIGHED, som anime SKIPPEDE! Angreb på Titan / Shingeki no Kyojin Levi Ackerman Twist

Hvordan kan den pansrede Titan og Annie i Titan-form hærde deres kroppe, mens Eren og de andre Titan Shifters ikke kan?

3
  • Det ser ud til, at du stiller to forskellige spørgsmål (et om Annie og et om Eren); i så fald er det bedst at opdele dem i separate indlæg.
  • Hvorfor skulle de alle have den samme evne? Også, Eren kan hærde sin krop. Han bruger det til at sætte hullet i væggen, så jeg glemmer, hvad navnet er.
  • Jeg synes, spørgsmålet er smalt nok nu. Åbn det igen.

Det faktum, at Annie kan hærde sin Titan-form, og Eren ikke kunne, skyldes, at der findes forskellige typer Titan-magt.

Den komplette forklaring er som nedenfor.

Massiv spoileralarm

I mangaen afsløres det senere, at alle Titan-kræfter kom fra Ymir Fritz, en gammel monark fra Fritz-familien. Ifølge Eldians mytologi stødte Ymir for over 1.820 år siden på det, der kun beskrives som "kilden til alt organisk materiale". Med denne opdagelse fik Ymir Titans magt og blev 'stamfader til alle titaner'.

Efter 13 år mødte Ymir sin død, og hendes "sjæl" blev delt mellem ni efterfølgere, hvilket gav disse ni Titan-kræfter. Gennem historien arves disse kræfter af 'elderne' eller 'emnerne for Ymir'.

Titan-magten, som Eren besidder, kaldes 'Attack Titan' ( Shingeki no Kyojin). Navnene på andre Titan Shifters beføjelser er endnu ikke afsløret, men de er også blandt de ni.

Dette er grunden til, at Titan Shifters har forskellige kræfter.

Kilder

  • Ymir Fritz
  • Eren Yeager

1
  • 1 Hvis du ikke er opmærksom på det, er navnet på Erens titan en navngivelse for Japans navn på serien. Lokaliseringen gjorde det ikke opmærksom på betydningen. I. E., Eren er bogstaveligt talt "Shingeki no Kyojin".