Anonim

ROBLOX SCRIPT SHOWCASE: Lustris V2 sværd

I afsnit 27 af Ushio til Tora (2015-16 version), lærer vi, at Hakumen no Mono har brugt hukommelsesændring Hej du at få næsten alle til at glemme Ushio og Tora (Jie Mei, Saya, Hyou og Tokisaka / Tokijun spares af forskellige årsager).

Især i afsnit 27 ser vi specifikt, at Kirio har mistet sine minder om Ushio og Tora. Derefter ser vi i afsnit 29 (han vises ikke i episode 28), at han har genvundet sine minder om de to.

Hvordan skete det? (Anime ser ud til at fjerne en masse detaljer for at passe resten af ​​historien ind i denne kur, og det ser ud som en af ​​de ting, der ville være blevet skåret.)

Som det ses i en senere episode

Kirio rejste faktisk gennem tiden med Tokisaka, mens Hakumen no Mono sendte sine håndlangere ud for at fjerne både Ushio og Tora fra minderne om alle de havde kontakt med.

2
  • Det lyder ikke helt rigtigt. Kirio var allerede blevet ramt af Hakumen no Mono i afsnit 27; han gik ikke tilbage i tiden med Tokisaka før senere. (Jeg er ret sikker på, at du har ret i, at tidsrejser havde noget at gøre med det.)
  • Jeg ser. Jeg ser det derefter igen: D