Anonim

Creep - Radiohead - Lyrics

I den nye Dragon Ball Super-åbning (du kan se den her https://www.youtube.com/watch?v=FN57gmQlmLU)

det er set Gohan hæve sin ki i basisform og gnistende elektricitet. Er dette bevis på, at han genvundet sin mystiske form, eller kan en saiyan eller enhver anden race (menneske, namekian osv.) Udløse elektricitet, når han hæver sin ki i basisform?

6
  • Gnisterne er intet andet end ki (tjek DBWikia for Ki). Så teoretisk kan enhver opnå det ved at have et overskud af ki. Bevis for mystisk form? Intet kan siges for nu. Det er bare at vente og se.
  • hvorfor sender du ikke din kommentar som svar?
  • Åbningen er bare en snegetop for buen, vi ved ikke rigtig, hvad der er hvad. Men der er altid et twist i hver bue.
  • @Pablo Jeg tænkte det samme som Ero Sennin-senpai troede. Men ærligt talt synes jeg det er bedst at vente, indtil Universal-turneringsbuen falder. Hvis Gohan kæmper for det, skal vi kunne fortælle det. Men i betragtning af at Gohan blev en super saiyan to gange i fyldstoffet lige nu, antager jeg nej. Men jeg tror ikke, der er nok bevis endnu til at give et troværdigt svar på dit spørgsmål.
  • @Pablo Tak for tilbuddet. Men jeg foretrækker at sende svar, der indeholder fulde forklaringer ved hjælp af faktiske beviser. Jeg sender muligvis, når det er blevet afsløret i serien :)

Jeg tror det virkelig er en form, som han kommer på. Det er muligvis ikke et bevis på, at han kom tilbage til sin Mystique-form, men det ligner bestemt det, der skete, før Goku og Vegeta blev blå for første gang.

Jeg har personligt set den del af åbningen et par gange. Mystique eller nu, men det er helt sikkert en ny form.

Ok, i afsnit 88 af Dragon Ball Super genopretter han sin mystiske form, og nu er det klart, at åbningen var beregnet til at vise det. (spoilere bag)

Ved at træne med Piccolo genopretter Gohan først sin SSJ2-form, som vi ikke har set ham bruge den siden den tidlige Buu Saga i Dragon Ball Z. Piccolo er en kamp for ham i SSJ og senere i SSJ2 (Piccolo er endnu stærkere end Gohan SSJ2) og senere genopretter Gohan sin mystiske form og bliver stærkere end Piccolo, der ender med en af ​​hans arme skåret med 2 af Gohan