Anonim

Sushant Singh Rajput vs Bollywood, Sharukh Khan og Shahid Kapoor fornærmelser Sushant Rajput Bollywood

Nikyu-Nikyu no Mi er djævelens frugt, der spises af Bartholomeo Kuma, denne frugt kan oversættes som Paw-Paw Fruit.

Kraften ved denne frugt er, at den kan afvise ethvert angreb eller smerte fra vores krop, som vi kan se i Thriller Bark bue, når Kuma afviser smerten fra Luffy. Denne frugt kan også få andre mennesker til at flyve i nogle dage til et sted i verden.

Hvad jeg spørger her er, hvad årsagen bag en pote, der kan "frastøde"? Er der nogen myte eller noget, der gør denne frugt navngivet som Nikyu-Nikyu ingen Mi / Paw-Paw Fruit?

Paw-Paw frugt giver brugeren mulighed for at frastøde alt, hvad de rører ved, og er fysisk repræsenteret som poter på brugerens håndflader, hvilket gør brugeren til et Paw Human. Poten har forskellige anvendelser, der efterlader et aftryk med en pote-pude, der ligner puder på hans håndflader.

  • Katte bruger en pote til at afvise ringere livsformer. Pote af ikke-ønsker. Hvilket også kan være årsagen til en pote, der kan "frastøde" dit spørgsmål.
    Video: https://twitter.com/boingboing/status/596558460382220288
  • Frugtens navn, Nikyu, kommer fra ordet "Nikuky " ( ?), som betyder "Pote" på japansk. Ref: Nikyu Nikyu no Mi
  • Jeg søgte lidt online, hvis der er en væsentlig grund til, at det hedder Nikyu-Nikyu no Mi / Paw-Paw Fruit, men jeg fandt ingen, der er relateret til myter eller noget. Så navnet "Paw-Paw" er grundlæggende bare fra dets japanske navnedel "Nikyu-Nikyu".
1
  • 1 ooh, Pote af ikke-ønsker Jeg tror, ​​at jeg kan være enig med den XD, jeg antager, at det er mere som et ordspil snarere end en myte ...