Anonim

Beyond Dragon Ball Super: Primal Vegeta Blue Vs Merno Intensifies! Mernos desperat plan om at overleve

Jeg føler, at Moro har plottet rustning lige nu Dragon Ball Super kapitel 46 faldt i denne uge, hvilket viser Moro hurtigt arbejde med både Goku og Vegeta, da de to forsøgte at stoppe den onde troldmand mens de var på Namek. Duoen var allerede slidt ud, efter at Moros absorptionsteknik forhindrede dem i at dreje Super Saiyan, men tingene gik fra dårligt til værre, når han drænede næsten al deres energi ved at gribe dem begge i nakken og banke dem bevidstløse. Efter at have indtaget deres kombinerede energi transformerede Moros krop hurtigt til en yngre, mere muskuløs form, og han brugte sin nyfundne magt til at terrorisere Namekianerne til deres Dragon Balls.

I betragtning af at han var i stand til at nedbryde to fuldt drevne Super Saiyan Gods og har vist, at han kan forbruge energien fra hele planeterne med sin absorptionsteknik, er fans allerede begyndt at spørge kunne han slå Beerus?

God of Destruction har været målestokken for enhver Dragon Ball-skurk, lige siden han først ankom til Dragon Ball Z: Battle of Gods, og han har vist sig at være meget stærkere end både Goku og Vegeta selv i deres Super Saiyan Blue-former med hans Hakai-evne.

Så kunne Moro stå op for noget lignende? Nå mangaen giver et overbevisende argument, når det viser, at han ikke kun er i stand til at absorbere energi fra livsformer omkring ham, men også fra energiangreb, der lanceres mod ham. Vegeta lærte det førstehånds i det sidste kapitel, da han indtog en Galick Gun-eksplosion.

Hvis Moro var i stand til at forbruge Beerus 'God Ki eller på en eller anden måde absorbere kraften fra et Hakai-forsøg, ville hans magt sandsynligvis stige til niveauer, der aldrig er set før.

Men på den anden side er det muligt, at Beerus ser dette komme. Mens han valgte ikke at hjælpe Namek under den igangværende kamp, ​​har han ikke bekræftet, om han ved, hvem Moro er - han blev først fanget for 10 millioner år siden, men Beerus er cirka 200 millioner år gammel. Hvis han gør det, ville han sandsynligvis vide ikke at spilde tid med energiangreb og ville bruge sin Ultra Instinct Omen-evne til at kæmpe i hånd-til-hånd-kamp.

Hvad synes du?