Anonim

Makeup Tips: Sådan ansøger du Long Lasting Foundation | COVERGIRL

Jeg læste det sandsynligvis for et eller to år siden, men jeg er ret sikker på, at det var ældre end det. Dens kunststil var ekstremt detaljeret, måske endda for meget. Det var også ganske voldsomt (f.eks. På et tidspunkt kaster en karakter en vask eller noget lignende gennem kroppen af ​​en anden).

Historien handlede om en gruppe studerende (måske gymnasiet, ikke alt for sikker på det), der "bygger" et Frankenstein-ish monster, der skulle tjene dem til at gøre ... noget? Jeg kan ikke rigtig huske det.

Monsteret i slutningen gør oprør mod gruppen og slagter dem alle.

De kidnapper og voldtager måske en af ​​deres lærere.

Gruppelederen havde en slags "sort stjerne", og på et eller andet tidspunkt møder han en spåmand, der fortæller ham, at den sorte stjerne er et tegn på stor ondskab, og at folk som Hitler havde en, men også at drengen ville være endnu mere succesrig end dem.

Jeg er ret sikker på, at den havde en anime-tilpasning, men den var mindre blodig og blev ikke godt accepteret.

REDIGERING: Jeg er absolut ikke sikker på dette, men titlen kan have været væsenets navn.

Dette er Lychee Light Club. På omslaget kan du se den sorte stjerne, det symbol, du nævnte, på lederens handske. Han fik faktisk at vide af en spåmand, at han ville være mere ond end Hitler - og han sætter en ære i det.

Frankenstein-monsteret, du tænker på, er Litchi. Han er drevet af litchifrugter. Han blev skabt, så han kunne fange smukke piger til klubben. Han opdager kærlighed fra en af ​​hans fangne ​​kvinder og forråder klubben, mens han forsvarer hende.

Anime er betydeligt mindre mørk end mangaen og tegnene er i en chibi-kunststil

1
  • Intet problem, det var en jeg tænkte på i årevis også :)