Anonim

Jiren og Zeno-sama siger \ "Warrior, Sleep. \" Sammen på samme tid!

V Spring magasinet har udgivet et billede af Goku med sølvhår, og mange mennesker på nettet taler om "Super Saiyan Silver", og at det skal mestres Ultra Instinct.

Er der nogen officiel bekræftelse eller tilbagevisning, der mestrer Ultra Instinct, er Super Saiyan Silver?

Svaret på dit spørgsmål ville være "ja" og "nej"! Transformationen kaldes Mastered Ultra Instinct og ikke Super Saiyan Silver, mens farven på Goku's hår er Silver (kan sammenlignes med Super Saiyan God-transformation).

Akira Toriyamas originale design til det samme er også frigivet. Desuden er design af nye figurer af denne Mastered Ultra Instinct-transformation frigivet. Scanninger indikerer også, at Mastered Ultra Instinct Goku også vil blive inkluderet i den nye DLC til Xenoverse 2.

Der er faktisk en simpel grund til, at Mastered Ultra Instinct ikke kan være "Super Saiyan Silver": Ultra Instinct er ikke begrænset til Saiyans. Teoretisk kunne nogen af ​​Z Fighters lære det.

Nej, det er ikke Super Saiyan Silver, fordi Ultra Instinct kan bruges af alle. Whis sagde også Gods of Destruction forsøgte at nå denne tilstand, som i øjeblikket er den sværeste ting at gøre.

1
  • Vi har ikke set de næste episoder, men Jirens sidste aura i preview'en ligner meget Ultra Instinct. Så jeg ville satse på Goku's Ultra Instinct-form, som han ser ud i øjeblikket, kan opnås af alle og ikke kun saiyans