Anonim

Drunk Backwards Words - feat. Tyler Oakley

jeg læste Black Lagoon og indså, at Lotton er lidt som en chuunibyou. Han kaldte sig selv "Troldmanden" og han ville altid lave en cool indgang før en kamp, ​​men fik normalt sparket hurtigt i røvet. Efter min mening er han en chuuninbyou. Men ingen nævner nogensinde, at han er chuunibyou.

(Eller sandsynligvis er han ikke chuunibyou trods alt, men hold det til et andet spørgsmål.)

At være den tidligere anime (Black Lagoon blev sendt i 2006, mens Chuunibyou demo Koi ga Shitai! blev sendt i 2012) fik det mig til at tænke på, om ordet "chuunibyou" faktisk stammer fra denne anime. Eller sandsynligvis var det ikke lige så populært som nu.

2
  • Kan ikke sige, at det er den ægte oprindelse, men jeg ved, at slangen "chuunibyou" er blevet brugt på radioen et eller andet sted i 2000 iirc.
  • TV Tropes forklarer det bedre, end jeg kunne.

Nej, ordet "chuunibyou" blev ikke opfundet af anime Chuunibyou demo Koi ga Shitai! (heller ikke ved Black Lagoon). Udtrykket bekræftes tilbage til 1999. (For yderligere læsning synes TVTropes-artiklen, der er linket i Aki Tanakas kommentar, god).

Data fra Google Trends ser ud til at indikere, at søgningerne efter dette ord var lave, men langsomt steg indtil oktober 2012, da søgningerne blev øget (for det var da Chuunibyou demo Koi ga Shitai! havde premiere). Søgevolumen for "chuunibyou" er siden faldet fra, men er noget højere end den var lige før oktober 2012, selv efter at du har trukket ud søgninger specifikt efter Chuunibyou demo Koi ga Shitai!. Mit punkt her er, at i 2006 (i modsætning til nu) havde ordet "chuunibyou" meget begrænset køb, og det er derfor ikke overraskende, at det ikke ville blive brugt i Black Lagoon.

1
  • Plus to yderligere fakta: 1) Black Lagoon's plot er sat inden 1999. 2) den eneste japanske fyr i Black Lagoon er Rock.