Anonim

Katy Perry - Dark Horse ft. Juicy J (Cover)

Så lige Dragon Ball Super-episode 95 (den bedste episode nogensinde nogle siger, sidste episode blev registreret i ratings, der overgår ét stykke). I det, (spoilere)

REDIGER: Hvis nogen kan, skal du redigere spoilereområdet, som ikke fungerer

! Fryser var i stand til med lidt skader at håndtere en hakai energikugle, der betyder at udslette nogen ikke kun fra livet, men fra eksistensen og kontrollere det.

! Senere kastede han det til Goku, som ikke var i stand til at kontrollere det, og som fik skade af det.

! Sidra siger, at hvis Fryser forråder ham, ville han tage sig af ham, men en kaioshin kommenterede, at det ikke ville være så let for ham at gøre det.

! Goku og Freezer sparring bankede sig samtidigt, Goku brugte super saiyan blue, selvom han ikke brugte super saiyan blue kaioken.

! Beerus kommenterer Fryser er endda med Goku

Hvor stærk er Fryser nu? Er han stærkere, lige eller svagere end Goku? Er han på niveauet med Sidra?

(da han var i stand til at kontrollere Sidras hakai-energi?). Beerus var i stand til lettere at fjerne Hakais energi fra Goku, så jeg tager Beerus er stadig stærkere end Fryser

Baseret på Goku og Freizas dobbelte K.O. Jeg tror, ​​det kan konkluderes, at SSJB Goku er lige så stærk som Golden Freiza. Goku har derimod evnen til at stable kaioken * 20 oven på SSJB, hvilket ville gøre ham betydeligt stærkere end Freiza og UI Goku håndterede toppo og dyspo, som om det ikke var noget. Toppo er stærkere end SSJB Goku og Dyspo er næsten på niveauet med SSJG Goku. Så jeg synes det er rimeligt at antage, at Goku er stærkere end Freiza.

Jeg vil sige, at Goku stadig har overhånden, hvis han ville gå ud, men Freezer ville lægge en rigtig tæt kamp, ​​i det mindste baseret på den info, vi har fået. Med hensyn til Sidra er ingen fryser ikke stærkere end ham. Han var i stand til at undslippe sit angreb, men det var bare en del af hans energi, som han gav til sin håndlangende, i en lige kamp ville han tage sig af freeza. Generelt får alle enorme kraftforøgelser i Super, så magtbalancen er overalt. Næste uge kunne Vegeta være den "stærkeste"

2
  • Der er også mere info om "hvor stærk Goku er" i det sidste kapitel af Dragon Ball Super Manga # 25. Selvom jeg ikke ved, om det er rimeligt at sammenligne anime med manga.
  • 1 ja, de følger den samme historie, men udførelsen er helt anderledes denne gang.