Anonim

[GRATIS] Naruto Type Beat - \ "Sensei \"

Ligesom den måde, hvorpå 3. og 4. Raikage var i stand til at omslutte hele deres kroppe i deres lynfrigivelse og danne lynfrigivelseschakra-tilstand. Er det også muligt for andre ninjaer at indeslutte sig i deres elementer.

Hvad jeg mener med dette er (for eksempel: en ninja med ildudløsning, der danner en slags ildchakra-tilstand ved at omslutte hele kroppen med ildudløsningen). Dette spørgsmål er specifikt for den gennemsnitlige dygtige ninja (og inkluderer ikke jinchuuriki- eller Kekkai-genkai-brugere).

3
  • Jeg tror ikke, der er andet element chakra-tilstand udover lyn. Pointen med lynchakra-tilstand er at forbedre brugerens hastighed og reaktion ved hjælp af lynstrøm eller lignende. Lad os nu sige brandchakra-tilstand. Hvad forbedrer det? Brugerens ... kropsvarme?
  • Som det kunne være til forsvar. Så ingen angriber dig hensynsløst.
  • @ Albert der er uchiha fire realese: - flammedannelse brugt af Obito, som kan bruges som forsvar mod angreb.

Earth Release: Earth Spear (Doton: Domu), som blev brugt af Kakuzu, kunne ses som en jordvariant.

Brugeren strømmer jordnært chakra gennem hele eller dele af deres krop, hvilket får det til at blive mærkbart mørkere, alt imens den øger deres forsvarskraft til at blive så hård som diamant. Som sådan giver dette brugeren mulighed for let at kunne modstå de fleste angreb med lidt eller ingen skade, med undtagelse af Lightning Release ninjutsu. Desuden øges den ødelæggende kraft ved fysiske angreb, hvilket gør dette til en fantastisk all-purpose teknik.

0