Anonim

[AMV] En ny brand

I slutningen af ​​FMA: Brotherhood (Fullmetal Alchemist) -serien forsøgte Edward at bruge alkymi og mislykkedes, fordi han ville have sin bror tilbage, og loven om tilsvarende udveksling siger klart, at

Mennesket kan ikke vinde noget uden først at give noget til gengæld. For at opnå skal noget af samme værdi gå tabt.

Derfor ville Alphonces alkymi være en lige værdi for Edwards alkymi. så mit spørgsmål er, hvis Edward Elric handlede sin brors (Alphonse Elric) krop og sjæl med sin alkymi, hvorfor kan Alphonse ikke bytte sin alkymi mod Edwards alkymi?

Tidligere blev det spurgt, hvorfor kan Edward ikke få sin magt til at gøre alkymi tilbage? Dette spørgsmål var (i mit perspektiv) at sige, at Ed skulle bruge en filosofs sten til at udføre alkymi, fordi en filosofs sten ignorerer loven om ækvivalent udveksling. Mit spørgsmål fokuserer på observationen af, at en transmutation af Al for at opgive sin alkymi for Ed's bør være et godt eksempel på at følge loven om ækvivalent udveksling.

3
  • Nå, derefter mister Alphonse sin alkymi, og det tror jeg ikke Edward vil. Og mere end det, trods alt de har været igennem, ville jeg ikke handle noget igen hos dem haha
  • Jeg er ikke sikker, men jeg tror ikke, Alphonse nogensinde har sagt, at han ville bytte sin alkymi til Ed? Jeg vil gerne se nogle henvisninger til det faktum, at han ikke kan lide, da han prøvede, og det fungerede ikke.
  • hvis der er problemer med mit spørgsmål og begrundelsen for, at det ikke er en duplikat, bedes du indbakke mig (hvis det er muligt).

Dette er en udvidelse af mine tanker i Hvorfor kan Edward ikke få sin magt til at gøre alkymi tilbage?

Der er ingen eksplicit indikation for, at dette er umuligt, men det ville ikke være i overensstemmelse med mangaens tone (hvilket Broderskab groft tilpasser sig) var Edward i stand til at gendanne sin alkymi. Edwards beslutning om at bytte sin port til Alphonse bliver portrætteret som temmelig endelig, ifølge sandhedens spørgsmål til ham, efter at han foreslår udvekslingen:

Sandhedens port eksisterer inden for alle. Sådan kan alle bruge alkymi. Vil du nedbryde dig selv til en almindelig person, der ikke er i stand til at bruge alkymi?

Broderskab påpeger mere eksplicit:

Er du sikker på dette? Hvis du mister din gateway, kan du aldrig bruge alkymi igen.

Det er således usandsynligt, at udvekslingen kan vendes; Edward bemærker endda, at hans genopretning af Alphonse er "Fullmetal Alchemists sidste transmutation." Desuden får portens personlige karakter mig til at tvivle på, at det er muligt for en anden at bytte om Edwards egen port. (Hvis Edward er den eneste person, der kan få adgang til sin port og dermed være i stand til at give den væk, er han sandsynligvis den eneste person, der ville være i stand til at udveksle den tilbage i scenariet, hvor det er muligt at genvinde ens alkymi.)

Bortset fra spørgsmålet om, hvorvidt udvekslingen er teknisk set mulig, er Edward heller ikke rigtig interesseret i at genvinde sine mistede evner. Selvom han sørgede over tabet, er det tvivlsomt, om han ville lade Alphonse ofre sig selv på denne måde. (Alphonse bemærker efter tidsspringet, at Edward ikke har noget imod at holde sit automailben "som en påmindelse", og at "han tilsyneladende ikke havde til hensigt at forsøge at få det tilbage" - Edward var kun virkelig interesseret i at inddrive Alphonses krop. Det gør det bestemt Edward er ligeglad med at være "en almindelig person", der ikke kan bruge alkymi, hvis han overhovedet er villig til at leve med sit automailben.)

2
  • ok, tak rødbrun, fordi du hjalp mig med at forstå det problem, jeg havde med afslutningen af ​​FMA Brotherhood
  • Jeg har en lille tvivl om, at selvom Al og Ed accepterer at bruge Al's gate til at bringe Eds alkymi tilbage, vil det ikke være muligt. Fordi sidste gang Al's krop blev hentet, tror jeg, det skyldtes det faktum, at Al mistede sin krop under den samme transmutation, hvor Ed mistede sin arm og ben, og de havde forbindelsen til den samme transmutation. Men er det denne gang muligt at bringe Eds alkymi tilbage uden nogen tidligere forbindelse?