Anonim

07 GHOST ÅBNING FULD (aka no kakera)

Sangen, som både Sala og Ange kender på mystisk vis, kaldes "Towagatari", hvilket betyder noget som "Evig historie". Den version, som Ange synger, har undertitlen "Hikari no Uta" = "Song of Light"; den version, som Sala synger, har undertitlen "Kaze no Uta" = "Song of Wind".

Det duet version, som de synger i den sidste episode, er 1.) strålende; og 2.) undertitlen "El Ragna".

Hvem eller hvad er "El Ragna"? Cross Ange wikia hævder, at det betyder "Gudinden", men jeg er ikke sikker på, på hvilket grundlag de fremsætter den påstand ("El Ragna" betyder i det mindste ikke noget på japansk). Jeg kan ikke huske, at showet fortalte os, hvad "El Ragna" betyder; er der måske noget sidemateriale, der fortæller os, hvad der sker?

2
  • Mens nogle indikerer "ragna" (som i ragnarok), er genitiv af regin (n. Pl., "Guderne / stormagterne") på oldnorsk. På s.258 i denne artikel indikerer det imidlertid, at det også er et verbum, ragna, der betyder "at bruge / praktisere hekseri / trolddom (efter)." Det bemærkes også på s.260, at ragna ikke er indikativ for "guderne" pr. Siger, men snarere for en stor (intensiv styrke.)
  • Eftersom den "bestemte" entydige bestemte artikel ikke findes på det nordiske sprog, kunne det bare være en japansk roddel af vestlige ting.

Nå, hvis du tænker på sangteksterne, ville Gud (dess) give mening.

Gud (dess), der flyver på vinden og giver løfter med skæbne
Gud (dess), der går på vinden med brølende vinger

Også wiki siger, at Ragna-mails er beskrevet som en mekaniseret engel. Fra dette perspektiv trækker englene deres magt fra Gud (dess), da konvergens rumtidskanoner kun kan aktiveres, når sangen synges.

Her henviser de til det som "guden".

Hvis jeg skulle gætte, ville jeg sige, at oplysningerne kom fra cd'en.


På en anden note, Crunchyroll eller den der virkelig har brug for at ansætte bedre oversættere. Hvis det var "vinden flyver", ville den "kazega yuku" ikke "kazeni yuku".