Anonim

【初 音 ミ ク オ (左) & 松田 っ ぽ い よ ()】 ヒ バ ナ 火花 【雙 聲道】

I sæson 3 af Magical Girl Lyrical Nanoha kalder Hayate Reinforce "Rein", og i slutningen af ​​sæson 2 omdøber hun Dark Book til Reinforce. Når man ser på teksten, ser det imidlertid ud som "re-in-force" snarere end "rein-force".

Så jeg undrer mig over, om "rein-force" faktisk er, hvordan Reinforce skal kaldes, eller om det skal være "re-in-force", hvilket dog lyder anderledes på grund af det sagt af japanerne.

2
  • Tegnet navn på japansk er riinfoosu, hvilket grundlæggende er, hvordan det engelske ord "forstærke" ville blive gengivet til japansk. Så ja, tegnets navn skal lyde som det engelske ord "forstærke" (ree-in-FOHRS, ikke rahyn-FOHRS). Formentlig (selvom jeg ikke er sikker, og derfor ikke sender jeg et svar), ville sammentrækningen have været riin, som udtages som de to første stavelser af "forstærke" (ree-in).
  • @senshin Du har helt ret i din antagelse om sammentrækning. Som bekræftelse er her denne scanning fra kapitel 2 i Force. RAW: puu.sh/5zSGu.jpg Oversat (mangafox): z.mfcdn.net/store/manga/5804/01-002.0/compressed/fpg_13.jpg Så ja, forstærkning udtales som det matchende engelske ord.

Konverterer min kommentar til et svar takket være tekstlig support fra Dusk252s kommentar ...

Tegnet navn på japansk er riinfoosu, hvilket grundlæggende er, hvordan det engelske ord "forstærke" ville blive gengivet til japansk. Så hvis du talte om Nanoha, mens du talte på engelsk, skulle du udtale karakterens navn som det engelske ord "forstærke"; det vil sige "ree-in-FOHRS", ikke "RAHYN-fohrs" eller noget andet lignende.

Som det ses i den øverste taleboble i dette uddrag fra kapitel 2 i Mahou Senki Lyrical Nanoha Force, forstærkes Reinforce's navn som riin. Således skal du udtale den forkortede form af hendes navn, som du vil udtale den tilsvarende forkortede form af det engelske ord "forstærke": som "ree-in'.